Afgelastingen

Of wedstrijden worden afgelast wordt bepaald door de consul van de gemeente. Deze bepaalt of de gesteldheid van de velden het toelaat om te voetballen. Het keuren van de velden gebeurt voor de jeugd meestal op zaterdagmorgen om 08.00 uur en geldt voor de wedstrijdvelden (dus niet de trainingsvelden).

Als de wedstijden worden afgelast wordt dat zo snel als mogelijk op deze site geplaatst. Dit is op de site te zien via Interactief / forum. Als de wedstrijden zijn afgelast worden de betreffende leiders geïnformeerd. De leiders zullen de spelers dan informeren en ook bepalen de leiders of er getraind wordt. Als er getraind wordt, gebeurt dat in principe op de tijdstippen dat men gewoonlijk de thuiswedstrijden speelt.

Verzoek aan de ouders en spelers is om in situaties dat er mogelijk afgelastingen zijn, de berichten van de leiders af te wachten en niet zelf naar het secretariaat te bellen. Daar is het al druk genoeg met het informeren van leiders, andere verenigingen, scheidsrechters etc.

Houd verder NOS teletekst pagina 603 in de gaten. Beerse Boys is actief in Regio Zuid 1. Indien de KNVB besluit een complete speelronde voor een regio te schrappen, dan is dat op deze pagina terug te vinden.

zaterdag 21 oktober 2017 - Junioren

ST RKDSV / EDN'56 JO17-1 - Beerse Boys JO17-1   uitg.

zaterdag 21 oktober 2017 - Meisjes

Beerse Boys MO17-1 - DVVC MO17-1   uitg.
Beerse Boys MO15-1 - ZIGO MO15-1 (Beker)   uitg.