Onze Club

Boyke de Beer Club

Doelstelling Boyke de Beer Club

De kleinste jeugd (van 4 tot 13 jaar) van Beerse Boys faciliteren en stimuleren om actief en met plezier deel te laten nemen aan leuke en sportieve activiteiten.

Hoe willen we onze doelstelling behalen en waar wordt het geld aan besteed?

 • We faciliteren en organiseren in samenwerking met andere commissies activiteiten zoals:
  • Boyke de Beer fundagen (2-daags evenement met voetbalvormen en andere sporten voor leden)
  • Boyke de Beer Cup (zomeravondtoernooi na afloop seizoen voor alle ‘basisschool’ jeugd)
  • Voor de allerkleinsten 5 keer gratis deelname aan trainingen op woensdagmiddag en/of zaterdagochtend om zo kennis te maken met voetbal bij Beerse Boys.
  • Compleet tenue van shirtjes broeken en sokken voor de JO-7 teams die in de regio de eerste wedstrijdjes spelen.
 • We willen zoveel mogelijk de Beerse (basisschool) jeugd betrekken bij deze activiteiten.
 • We schaffen in overleg met de vereniging materialen aan om de jeugd voldoende mogelijkheid te bieden om deel te nemen aan de activiteiten.

Middelen die we inzetten om het doel te bereiken

 • Levensgrote Mascotte Boyke de Beer met regelmaat aanwezig op de jeugdwedstrijddagen
 • Digitale nieuwsbrief aan alle leden met foto en filmverslagen verslagen van de wedstrijden en activiteiten voor de kleinste jeugd.
 • Shirtjes voor de jeugd onder 7 zijn voorzien van logo Boyke de Beer Club
 • Gebruik van sociale media zoals Facebook, Instagram en Youtube voor info en acties.
 • Informele bijeenkomsten van de leden met toelichting en de mogelijkheid om suggesties aan te dragen voor een goede besteding.
 • Als lid maak je kans op een volledig verzorgd VIP-arrangement voor 2 personen (of gezin) bij je een thuiswedstrijd van je Beerse Boys jeugdteam naar keuze.

Plaats in de organisatie binnen Beerse Boys

 • De Boyke de Beer Club maakt onderdeel uit van de sponsorcommissie maar de inkomsten zullen apart en transparant ingezet worden.
 • De Boyke de Beer Club legt jaarlijks verantwoording af m.b.t. de geldstroom, richting de leden van de club en het bestuur van Beerse Boys.
 • De Boyke de Beer Club overlegt doorlopend met andere commissies en supportersclub van Beerse Boys voor een goede afstemming van de activiteiten en investeringen.

Lid worden

Voor nog geen euro per week ben je al lid van de Club die de kleinste jeugd van Beerse Boys een warm hart toedraagt. Je kunt lid worden van Boyke de Beer Club door een aanmeld en machtigingsformulier te tekenen voor een jaarlijkse bijdrage van 50 euro. Jouw lidmaatschap zorgt voor extra betrokkenheid bij onze voetbalclub. Download hier het aanmeld- en machtigingsformulier

Overzicht seizoen 2020-2021

Ondanks alle beperkingen vanwege Corona heeft de jeugd van Beerse Boys toch nog een actief seizoen gehad. 
De competities zijn helaas net voor de herfstvakantie afgeblazen maar door de trainingen en onderlinge wedstrijdjes konden de meeste kinderen toch actief aan de gang blijven. Daarnaast was er geregeld ander vertier geregeld zoals laser schieten op de Oirschotse hei of gingen ze per team samen de bossen in om te mountainbiken. Onlangs zijn er weer kleine competities gestart in de KNVB RegioCup en er zullen ook nog wel een paar zomerse toernooitjes volgen. 
We willen dan ook alvast alle leiders, trainers en andere vrijwilligers bedanken voor hun inzet en betrokkenheid waardoor de kinderen sportief aan de gang konden blijven. 

 

Gratis kaartjes voor de Efteling (4-10-2020)

'Oude' filmpjes met Boyke in de hoofdrol.

Overzicht seizoen 2021-2022

Beste vriend(en) van Boyke de Beer Club,

Het seizoen 21-22 zit er weer op en ondanks de Corona is het goed verlopen. Dankzij jullie bijdragen hebben we weer mooie dingen voor elkaar gekregen.

In de kantine staat er weer een werkende ‘airhockeytafel’ die intensief gebruikt wordt. Ook mede dankzij de extra inkomsten van de ‘Grote Clubactie’. Het grote scherm in de kantine kan nu ook ingezet worden voor voetbal op de computer met het aangeschafte Playstation met FIFA game. En niet alleen de 2 spelers maar ook de toeschouwers zijn er heel blij mee! Beiden spellen zijn een mooie aanvulling om ook de ‘derde helft’ voor jeugd aantrekkelijker te maken.

De jongste spelertjes (jonger dan 7) die de eerste wedstijdjes gaan spelen, worden in een compleet tenue gestoken. De eerder aangeschafte shirtjes zijn aangevuld met Beerse Boys broeken en sokken om meteen goed voor de dag te komen.

De seizoen afsluiting voor de jeugd op 21 mei was ook een succes. In samenwerking met de jubileumcommissie was er gezorgd voor springen en spellen in de buitenlucht en een paar voorstellingen van de ‘Magic Show’ in de kantine. Ranja, popcorn, ijs en fruit was er in overvloed. Het gezonde fruit willen we vaker gaan uitdelen op de zaterdagen.

Het zomeravondtoernooitje voor leden en niet leden, beter bekend als Boyke de Beer Cup verliep voorspoedig en alle kinderen hadden weer een mooie medaille verdiend.

Als afsluiting gaan we in juli nog met de jeugd zwemmen in het buitenbad van Oirschot. Al met al weer een actief en geslaagd seizoen voor de pupillen van Beerse Boys.

Dankjewel namens alle kinderen.

Vind ons leuk!
Voetbalvereniging Beerse Boys
Sportparklaan 2a
5091 EM Middelbeers
T. 013 - 514 13 51

Copyright © beerseboys.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites