Skip to main content

Onze Club

Boyke de Beer Club

Wat is onze doelstelling?

De kleinste jeugd (van 4 tot 13 jaar) van Beerse Boys faciliteren en stimuleren om actief, gezond en met plezier deel te laten nemen aan leuke en sportieve activiteiten.

Hoe willen we onze doelstelling behalen en waar wordt het geld aan besteed?

Kennismaken met voetbal: Voor de allerkleinsten 5 keer gratis deelname aan trainingen op dinsdagmiddag en/of zaterdagochtend om zo kennis te maken met voetbal bij Beerse Boys. (Papa en mama mogen er gewoon bij zijn hoor!)

Boyke de Beer Cup: Zomeravondtoernooi in juni voor alle ‘basisschool’ jeugd.  Alle kinderen die meedoen krijgen een (pr)ijsje en een echte medaille.

Gratis fruit: na afloop van de thuiswedstrijden staat er voor alle kinderen fruit klaar om weer gezond aan te sterken na de sportieve inspanningen.

Spelletjes na het voetballen: In het clubhuis staat een airhockeytafel en kunnen de kinderen voetbalgame FIFA spelen op het grote scherm.

Compleet tenue van shirtjes broeken en sokken voor de JO7-teams (jongens en meisjes tot 7 jaar) die in de regio de eerste wedstrijdjes 4 tegen 4 spelen.

Boyke van de Week: Voor één thuiswedstrijd maak je exclusief deel uit van het vaandelteam van Beerse Boys. Na de gezamenlijke warming-up loop je met mascotte Boyke de Beer en de spelers van BB1 het veld op.  Na afloop krijg je een bal met alle handtekeningen van de spelers en mag je je eigen voetbalshirt houden.

Zwemmen in de zomer: Na afloop van het voetbalseizoen mogen de kinderen met diploma A+B gaan zwemmen in Oirschot. We gaan er dan op een zaterdag samen op de fiets naartoe. 

Middelen die we inzetten om het doel te bereiken

  • Levensgrote Mascotte Boyke de Beer met regelmaat aanwezig op de jeugdwedstrijddagen.
  • Promotie uitingen op het sportpark van Beerse Boys.
  • Digitale nieuwsbrief aan alle donateurs met foto en filmverslagen, verslagen van de wedstrijden en activiteiten voor de kleinste jeugd.   
  • Shirtjes voor de jeugdteams onder 7 zijn voorzien van logo Boyke de Beer Club.
  • Gebruik van sociale media zoals Facebook, Instagram en Youtube voor info en acties.
  • Informele bijeenkomsten met toelichting en de mogelijkheid om suggesties aan te dragen voor een goede besteding.

Plaats in de organisatie binnen Beerse Boys

  • De Boyke de Beer Club maakt onderdeel uit van de sponsorcommissie maar de inkomsten zullen apart en transparant ingezet worden.
  • De Boyke de Beer Club legt jaarlijks verantwoording af m.b.t. de geldstroom, richting de donateurs van de club en het bestuur van Beerse Boys.
  • De Boyke de Beer Club overlegt doorlopend met andere commissies en supportersclub van Beerse Boys voor een goede afstemming van de activiteiten en investeringen.

Heb je nog vragen of opmerkingen? Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lid worden

Voor nog geen euro per week ben je al lid van de Club die de kleinste jeugd van Beerse Boys een warm hart toedraagt. Je kunt lid worden van Boyke de Beer Club door een aanmeld en machtigingsformulier te tekenen. Jouw lidmaatschap zorgt voor extra betrokkenheid bij onze voetbalclub. Download hier het aanmeld- en machtigingsformulier

Overzicht seizoen 2020-2021

Ondanks alle beperkingen vanwege Corona heeft de jeugd van Beerse Boys toch nog een actief seizoen gehad. 
De competities zijn helaas net voor de herfstvakantie afgeblazen maar door de trainingen en onderlinge wedstrijdjes konden de meeste kinderen toch actief aan de gang blijven. Daarnaast was er geregeld ander vertier geregeld zoals laser schieten op de Oirschotse hei of gingen ze per team samen de bossen in om te mountainbiken. Onlangs zijn er weer kleine competities gestart in de KNVB RegioCup en er zullen ook nog wel een paar zomerse toernooitjes volgen. 
We willen dan ook alvast alle leiders, trainers en andere vrijwilligers bedanken voor hun inzet en betrokkenheid waardoor de kinderen sportief aan de gang konden blijven. 

 

Gratis kaartjes voor de Efteling (4-10-2020)

'Oude' filmpjes met Boyke in de hoofdrol.

Overzicht seizoen 2021-2022

Beste vriend(en) van Boyke de Beer Club,

Het seizoen 21-22 zit er weer op en ondanks de Corona is het goed verlopen. Dankzij jullie bijdragen hebben we weer mooie dingen voor elkaar gekregen.

In de kantine staat er weer een werkende ‘airhockeytafel’ die intensief gebruikt wordt. Ook mede dankzij de extra inkomsten van de ‘Grote Clubactie’. Het grote scherm in de kantine kan nu ook ingezet worden voor voetbal op de computer met het aangeschafte Playstation met FIFA game. En niet alleen de 2 spelers maar ook de toeschouwers zijn er heel blij mee! Beiden spellen zijn een mooie aanvulling om ook de ‘derde helft’ voor jeugd aantrekkelijker te maken.

De jongste spelertjes (jonger dan 7) die de eerste wedstijdjes gaan spelen, worden in een compleet tenue gestoken. De eerder aangeschafte shirtjes zijn aangevuld met Beerse Boys broeken en sokken om meteen goed voor de dag te komen.

De seizoen afsluiting voor de jeugd op 21 mei was ook een succes. In samenwerking met de jubileumcommissie was er gezorgd voor springen en spellen in de buitenlucht en een paar voorstellingen van de ‘Magic Show’ in de kantine. Ranja, popcorn, ijs en fruit was er in overvloed. Het gezonde fruit willen we vaker gaan uitdelen op de zaterdagen.

Het zomeravondtoernooitje voor leden en niet leden, beter bekend als Boyke de Beer Cup verliep voorspoedig en alle kinderen hadden weer een mooie medaille verdiend.

Als afsluiting gaan we in juli nog met de jeugd zwemmen in het buitenbad van Oirschot. Al met al weer een actief en geslaagd seizoen voor de pupillen van Beerse Boys.

Dankjewel namens alle kinderen.

Boyke de Beer in de hoofdrol in het filmpje van hoofdsponsor Jumbo Henk Driessen.