Skip to main content

Onze Club

Boyke de Beer Club

Wat is onze doelstelling?

De kleinste jeugd (van 4 tot 13 jaar) van Beerse Boys faciliteren en stimuleren om actief, gezond en met plezier deel te laten nemen aan leuke en sportieve activiteiten.

Hoe willen we onze doelstelling behalen en waar wordt het geld aan besteed?

Kennismaken met voetbal: Voor de allerkleinsten 5 keer gratis deelname aan trainingen op dinsdagmiddag en/of zaterdagochtend om zo kennis te maken met voetbal bij Beerse Boys. (Papa en mama mogen er gewoon bij zijn hoor!)

Boyke de Beer Cup: Zomeravondtoernooi in juni voor alle ‘basisschool’ jeugd.  Alle kinderen die meedoen krijgen een (pr)ijsje en een echte medaille.

Gratis fruit: na afloop van de thuiswedstrijden staat er voor alle kinderen fruit klaar om weer gezond aan te sterken na de sportieve inspanningen.

Spelletjes na het voetballen: In het clubhuis staat een airhockeytafel en kunnen de kinderen voetbalgame FIFA spelen op het grote scherm.

Compleet tenue van shirtjes broeken en sokken voor de JO7-teams (jongens en meisjes tot 7 jaar) die in de regio de eerste wedstrijdjes 4 tegen 4 spelen.

Boyke van de Week: Voor één thuiswedstrijd maak je exclusief deel uit van het vaandelteam van Beerse Boys. Na de gezamenlijke warming-up loop je met mascotte Boyke de Beer en de spelers van BB1 het veld op.  Na afloop krijg je een bal met alle handtekeningen van de spelers en mag je je eigen voetbalshirt houden.

Zwemmen in de zomer: Na afloop van het voetbalseizoen mogen de kinderen met diploma A+B gaan zwemmen in Oirschot. We gaan er dan op een zaterdag samen op de fiets naartoe. 

Middelen die we inzetten om het doel te bereiken

  • Levensgrote Mascotte Boyke de Beer met regelmaat aanwezig op de jeugdwedstrijddagen.
  • Promotie uitingen op het sportpark van Beerse Boys.
  • Digitale nieuwsbrief aan alle donateurs met foto en filmverslagen, verslagen van de wedstrijden en activiteiten voor de kleinste jeugd.   
  • Shirtjes voor de jeugdteams onder 7 zijn voorzien van logo Boyke de Beer Club.
  • Gebruik van sociale media zoals Facebook, Instagram en Youtube voor info en acties.
  • Informele bijeenkomsten met toelichting en de mogelijkheid om suggesties aan te dragen voor een goede besteding.

Plaats in de organisatie binnen Beerse Boys

  • De Boyke de Beer Club maakt onderdeel uit van de sponsorcommissie maar de inkomsten zullen apart en transparant ingezet worden.
  • De Boyke de Beer Club legt jaarlijks verantwoording af m.b.t. de geldstroom, richting de donateurs van de club en het bestuur van Beerse Boys.
  • De Boyke de Beer Club overlegt doorlopend met andere commissies en supportersclub van Beerse Boys voor een goede afstemming van de activiteiten en investeringen.

Heb je nog vragen of opmerkingen? Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lid worden

Voor nog geen euro per week ben je al lid van de Club die de kleinste jeugd van Beerse Boys een warm hart toedraagt. Je kunt lid worden van Boyke de Beer Club door een aanmeld en machtigingsformulier te tekenen. Jouw lidmaatschap zorgt voor extra betrokkenheid bij onze voetbalclub. Download hier het aanmeld- en machtigingsformulier