Sponsoring

Sponsoring

 • Sponsor- en advertentiemogelijkheden

  SPONSOR EN ADVERTENTIEMOGELIJKHEDEN 2019-2020

  Beerse Boys is een vereniging die in 2020 haar 75 jarig bestaan viert en niet alleen op sportief maar zeker ook op sociaal vlak een belangrijke rol speelt in de Beerse gemeenschap. Trots kunnen we vermelden dat de club met ruim 750 leden, bestaande uit jongens en meisjes, mannen en vrouwen een goede afspiegeling vormt van de Beerse bevolking.

  Regeren is vooruitzien. Ook voor Beerse Boys is het van belang om naar de toekomst te kijken en daar plannen voor te maken. Het bestuur heeft daarom het initiatief genomen om een proces te starten waarmee we op professionele wijze onze doelen voor de toekomst bepalen en de route daar naar toe met de missie ‘Beerse Boys bindt Beerzenaren’.

  De bijbehorende visie is dat in 2020 Beerse Boys een gezonde onafhankelijke sportvereniging is die primair voor alle Beerzenaren op zijn of haar niveau sport aan kan bieden. Beerse Boys wil dit doen op een duurzame en sociaal maatschappelijk verantwoorde manier. We hebben de ambitie om iedere Beerzenaar minimaal eens per jaar positief, sportief of sociaal, met Beerse Boys in aanraking te laten komen.

  In ons bestaan hebben diverse hoogtepunten de vereniging op de sportieve landkaart gezet. De selectie van de mannen bestaat uit louter eigen opgeleide Beerse spelers. De vaandelteams van zowel de mannen als de vrouwen komen uit in de de tweede klasse. Niet alleen voetbal is belangrijk voor ons, er worden ook veel activiteiten naast het voetbal georganiseerd. Dit om op een gezellige, maar voornamelijk gezonde en sociale manier met elkaar om te gaan. Enkele van onze activiteiten zijn: Griezelig verlichte Halloweentocht, rondom het sportpark, voor de jeugdspelers met hun ouders.  De Beerse Boys wandelvierdaagse door de bosrijke omgeving voor leden en niet leden. De zomeravond competitie voor de lagere schooljeugd om de ‘Boyke de Beer Cup’ ongeacht of ze lid zijn van onze vereniging. Scheidsrechters- en trainerscursussen, thema- en kaartavonden. U ziet, wij zijn een actieve vereniging, die door deze activiteiten een grote maar bovenal een goede naam heeft opgebouwd tot in de verre regio.

  Natuurlijk kunnen wij deze activiteiten niet realiseren zonder financiële steun uit het bedrijfsleven, maar ook voor u is Beerse Boys interessant!

  • 19 jeugdelftallen en de vele aanmoedigingen van ouders zorgen samen met een senioren- en veteranenteam iedere zaterdag voor veel activiteit op ons sportpark.
  • Mede door liefst 4 dameselftallen en 3 meidenteams heeft Beerse Boys een grote diversiteit in haar leden
  • 11 herenelftallen zorgen samen met de dames ook op zondag voor grote drukte op ons sportpark met tegenstanders en toeschouwers uit de gehele regio
  • Wij hebben een drukbezochte internetsite www.beerseboys.nl met wekelijks 4.000 bezoeken en 20.000 pageviews!
  • Onze kantine wordt wekelijks door honderden bezoekers aangedaan. Er zijn voldoende mogelijkheden voor u om deze bezoekers te bereiken.

  Indien u besluit onze vereniging te ondersteunen doen wij veel voor u terug. Natuurlijk kunt u deelnemen aan onze gezellige sponsorbijeenkomsten. Deze dagen lenen zich uitstekend om kennis te maken met andere sponsoren en hun bedrijven waar inmiddels al vruchtbare contacten uit zijn ontstaan. Daarnaast denken wij met u mee als het gaat om reclame-uitingen. Een voorbeeld hiervan is het adverteren van (openstaande) vacatures op de beeldschermen in onze sportkantine.

  Wij zijn er ons volledig van bewust dat uw bedrijfsnaam met trots (uit)gedragen dient te worden door onze leden. U kunt ervan overtuigd zijn dat een door u gesponsord team uw logo vol verve zal dragen. Wij willen graag dat onze teams representatief voor uw bedrijf zijn.

  We hebben legio mogelijkheden om samen tot een passende overeenkomst te komen. Hebt u vragen over sponsoring of wilt u nader geïnformeerd worden, neem dan gerust contact met ons op. Het e‐mailadres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

   

  Met sportieve groet,

  Sponsorcommissie v.v. Beerse Boys.

  Peter Paul van Maasakkers     

  Jack van Beers

  Martin Kroos

  Ward Pasmans

  Chris Gooskens

  Koen van de Wiel

  Stijn van Heerbeek

  Paul de Bresser

  Joost Claassen

  Gijs van den Heuvel

   

 • Shirtsponsors

  Spitssponsor (Hoofdsponsor)

  FL Liebregts

  Putstraat 9

  5091 TH  Middelbeers          

  T. 013-5141423

  E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  FL hoofdsponsor

   

   

  Voorhoedesponsors

  Bloom

  Andreasstraat 7-9

  5091 BC  Oostelbeers

  T. 013-5144595

  E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.          

   VR1 Bloom

   

   

  Jumbo Middelbeers

  ’t Ven 1

  5091 BN  Middelbeers     

  T. 013-4582610

   Beerse Boys Website Advertentie logo jumbo middelbeers

   

  Van de Sande Logistics  

  Industrieweg 5b

  5091 BG  Middelbeers

  T. 013-5144318

  E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

   Beerse Boys Website Advertentie punter sande logistics

   

   

  Rabobank Het Groene Woud Zuid

  Sint Jorisstraat 55

  5688 AS  Oirschot

  Beerse Boys Website Advertentie punter rabobank

   

  FairSports

  Rijkesluisstraat 17

  5688 EC  Oirschot

  T. 0499-573468

  E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.          

   Beerse Boys Website Advertentie punter fairsports0

   

  Scandinavian Tobacco Group

  Nieuwstraat 75-77

  5521 CB  Eersel

  T. 088-2085600

  E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

   Beerse Boys Website Advertentie punter scandinavian tobacco group

   

  De Bruijn Beheer

  Almystraat 14

  5061 PA  Oisterwijk

  E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.       

  De Bruijn Beheer

   

  Middenveldsponsors

  RegioBank-Handass Verzekeringen Vessem - Vessem

  Sport- en bewegingscentrum Allure - Middelbeers

  Notariskantoor Inge Arts - Hilvarenbeek

  A5 Deco - Middelbeers

  Bemotrans - Oirschot

  Hematics - Hilvarenbeek

  Swaans Hoogwerker Verhuur - Tilburg

  Van Aaken Middelbeers - Middelbeers

  GVT Group of Logistics - Tilburg

  HPO - Oostelbeers

  Giegaz Energie Services - Middelbeers

  Bergo Clean & Clear - Middelbeers

  Café De Puinhoop - Middelbeers

  Jan Mulders - Middelbeers

  Funcky Hair - Middelbeers

  Peter van der Kruijssen - Middelbeers

  Wanrooij Makelaardij - Middelbeers

  Kiemkracht - Middelbeers

  Het Beerse Boshuis - Middelbeers

  Achterhoedesponsors

  Tegelzetter Paul den Otter - Middelbeers

  Drukkerij Cyaan - Middelbeers

  Bouwservice Peter van Dijk - Middelbeers

  Familie van Aaken - Middelbeers

  Van Beers - Hoogeloon

 • Advertenties

  Beerse Boys Website Advertentie punter adriaans bouwbedrijf  Beerse Boys Website Advertentie punter bemotransBeerse Boys Website Advertentie punter de 4 linden      Beerse Boys Website Advertentie punter de beerse bakker staand  Beerse Boys Website Advertentie punter houtmarkt van ham staandBeerse Boys Website Advertentie punter autobedrijf vd heijden staand    Beerse Boys Website Advertentie schildersbedrijf de laat staandBeerse Boys Website Advertentie punter logo allure staandBeerse Boys Website Advertentie punter jeroen van gerwen staandBeerse Boys Website Advertentie punter de bie elektrotechniek  Beerse Boys Website Advertentie logo jumbo middelbeers  Beerse Boys Website Advertentie punter bouwbedrijf louwersBeerse Boys Website Advertentie logo vermetten  Beerse Boys Website Advertentie punter a5 deco  Beerse Boys Website Advertentie punter elings  Beerse Boys Website Advertentie punter fairsports sportprijzen  Beerse Boys Website Advertentie punter fairsports0  Beerse Boys Website Advertentie punter fl liebregts liggend  Beerse Boys Website Advertentie Punter fysiofit  Beerse Boys Website Advertentie punter hematics  Beerse Boys Website Advertentie punter jupiler  Beerse Boys Website Advertentie punter kolsters ambiance          Beerse Boys Website Advertentie punter rabobank  Beerse Boys Website Advertentie punter regiobank0  Beerse Boys Website Advertentie punter rogo  Beerse Boys Website Advertentie punter sande logistics  Beerse Boys Website Advertentie punter scandinavian tobacco group  Beerse Boys Website Advertentie punter steps  Beerse Boys Website Advertentie punter van aaken  Beerse Boys Website Advertentie punter van eeten  Beerse Boys Website Advertentie punter wim smetsers  Beerse Boys Website Advertentie punter wsm jpg  Beerse Boys Website Advertentie punterad3 vakgarage van vroenhoven  cyaan 250x126  Beerse Boys Website Advertentie punter bloom  

 • Filmpjes met sponsoren

Vind ons leuk!
Voetbalvereniging Beerse Boys
Sportparklaan 2a
5091 EM Middelbeers
T. 013 - 514 13 51

Copyright © beerseboys.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites