Skip to main content

Voetbal.nl

VOETBAL.NL, DÉ VOETBAL APP VOOR VOETBALLERS EN VOETBALLIEFHEBBERS.

Met de voetbal.nl app (en website) blijf je eenvoudig op de hoogte van alle updates rondom je eigen team en mis je niks van al je andere favoriete teams en spelers.

Doordat de uitslagen door de officials in de app worden vastgelegd, ben je altijd direct op de hoogte van de uitslag. Of je nou speler bent, wel of geen lid bent van een voetbalvereniging, het maakt niet uit. De app is er voor iedereen die van voetbal houdt!

Hoe doet het vierde het? Het eerste van mijn oude club? Hoe doet mijn buurjongen het? Blijft de kleindochter maar winnen? Volg je favoriete spelers, teams of clubs en bekijk alle standen, uitslagen en programma’s!

Ook laat de app leuke statistieken zien die je helpen in de voorbereiding op je wedstrijd. Tel daar bij op dat je je aan- of afwezigheid bij een wedstrijd via de app kan doorgeven, de player-of-the-match kunt kiezen en direct de route naar een uitwedstrijd kan zien en je hebt een app die zorgt voor de optimale beleving van je favoriete sport.

VOETBAL.NL STAAT VOOR JE KLAAR IN DE STORES

Ben je lid van een voetbalvereniging? Gebruik bij het registreren voor de app hetzelfde mailadres dat bij je club bekend is.

KOPPELEN OUDER(S) AAN HUN VOETBALLENDE KIND(EREN)

Het is mogelijk om via de app Voetbal.nl je kind(eren) te volgen. Dat wil zeggen dat je dan bijvoorbeeld kunt zien wanneer ze moeten voetballen. Daarvoor moet bij het kind de ouder gekoppeld worden. De vereniging kan daarvoor zorgen door het emailadres van de ouder of verzorger in te vullen bij het kind bij de contactgegevens van 'Ouder/verzorger 1'.

De betreffende ouder moet dan uiteraard de app Voetbal.nl geïnstalleerd hebben op zijn of haar mobiel en een account aanmaken met hetzelfde email-adres als bij ouder/verzorger is ingevuld.