Skip to main content

 

 

 

 

 

Vacaturebank

Vacatures bij Beerse Boys

Het hoeft geen betoog hoe belangrijk vrijwilligers zijn voor een vereniging. Zonder hen heeft een vereniging geen bestaansrecht. Beerse Boys kan altijd nieuwe vrijwilligers gebruiken, maar is momenteel speciaal op zoek naar personen die onderstaande vacatures zouden willen en kunnen invullen.

Assistent hoofdtrainer

De Technische Commissie zoekt een assistent trainer voor Beerse Boys 1!

Ben jij een fanatiek, gedreven voetbaldier met een Beerse Boys hart? Dan zijn we op zoek naar jou!

Het takenpakket van de assistent van hoofdtrainer Ben Hoek bestaat uit het volgende:

- assisteren bij de door Ben Hoek samengestelde trainingen op dinsdag of donderdag;

- eventueel zelf de training leiden op dinsdag of donderdag;

- sparren met Ben over de wedstrijdtactiek;

- uitzetten van de warming-up voor de wedstrijd;

- analyseren van de tegenstander tijdens de wedstrijd;

- luisterend oor voor de spelers van Beerse Boys 1.

Mocht je graag onderdeel uit willen maken van de technische staf, reageer dan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Technisch Coördinator

Is voetbal jouw leven, help je graag anderen zich te verbeteren en wil je een rol spelen binnen Beerse Boys? Dan zijn we op zoek naar jou!

We begrijpen echter dat je al een druk leven hebt. Daarom willen we zo duidelijk mogelijk omschrijven wat het betekent om Technisch Coördinator (TC) voor de jeugd te zijn.

Als eerste geloven we in het verdelen van taken, vele handen maken het werk immers licht. Daarom werken we met categorieën. We zoeken een TC voor de categorie JO13 t/m JO15 en een TC voor de categorie JO17 t/m JO19. Twee personen dus die ieder verantwoordelijk zijn voor enkele specifieke jeugdteams.

Wat doe je dan als TC? In de kern: je ondersteunt de trainers. Je zorgt ervoor dat de trainers van ‘jouw’ teams optimaal presteren. Je helpt hen om betere trainingen te geven en zo spelers beter te maken. Daarvoor vragen we je om regelmatig bij trainingen van de jeugdteams te zijn. En regelmatig op zaterdag bij een wedstrijd om daar een trainer te coachen. Je enthousiasmeert, stimuleert en motiveert. Jij bent het eerste aanspreekpunt.

Je bent niet alleen. Je werkt nauw samen met de Organisatorisch Coördinator. Bijvoorbeeld bij het samenstellen van de nieuwe teams en het vieren van kampioenschappen!

Inderdaad, het is geen makkelijke taak. Daarom zijn we ook op zoek naar jou! En we garanderen dat je er enorm veel voldoening en waardering voor terug krijgt. En heb je behoefte aan een cursus of opleiding? Regelen we!

Interesse? Neem even contact met ons op! Dan nemen we graag het hele functieprofiel met je door.

Scheidsrechters coördinator zaterdag
  • Indeling maken en scheidsrechters toewijzen voor alle jeugdwedstrijden op zaterdag. Bij voorkeur ook regelmatig op zaterdag aanwezig voor begeleiding en ondersteuning van de jonge scheidsrechters.

Verzorg(st)er voor dames selectie

Wij zijn op zoek naar een (aankomend) sportmasseur/verzorgster voor onze prestatieve damesteams die ook op zondag aan wil sluiten bij de wedstrijden van VR1.

Ondersteuners Boyke de Beer Club

De Boyke de Beer Club kan ondersteuning gebruiken bij promotionele activiteiten.

Meer informatie over de Boyke de Beer Club vind je hier https://www.beerseboys.nl/onze-club/boyke-de-beer-club

Medewerker social media sponsorcommissie

De sponsorcommissie zoekt mensen die kunnen helpen bij de opzet en het gebruik van social media, maken van filmpjes, marketing en acquisitie.

Schoonma(a)k(st)er kleedlokalen

Momenteel zijn we op zoek naar een of twee schoonma(a)k(st)ers voor de kleedlokalen en/of kantine. De dagen waarop gepoetst wordt zijn vrijdag- en maandagochtend en op zaterdag na de wedstrijden. Werktijden in overleg; voor deze werkzaamheden is een vergoeding beschikbaar. Hebt u interesse in deze functie, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem contact op met 06-10586730.