Vacaturebank

Vacatures bij Beerse Boys

Het hoeft geen betoog hoe belangrijk vrijwilligers zijn voor een vereniging. Zonder hen heeft een vereniging geen bestaansrecht. Beerse Boys kan altijd nieuwe vrijwilligers gebruiken, maar is momenteel speciaal op zoek naar personen die onderstaande vacatures zouden willen en kunnen invullen.

Bestuursleden

Het bestuur bestaat sinds de algemene ledenvergadering van 21 september 2020 uit 7 leden. Het streven is om weer op het gebruikelijke aantal van 9 leden te komen. We zoeken dus twee nieuwe bestuursleden. 

Voor onderstaande commissies zijn wij nog op zoek naar invulling vanuit het bestuur.

  • Activiteitencommissie
  • Scheidsrechterscommissie
  • Jeugdcommissie
  • Sponsorcommissie

Waarbij je zelf kunt aangeven naar welke commissie(s) jouw voorkeur uitgaat.

Voor een omschrijving van de taken en inhoud van de functie: Zie het functieprofiel van bestuurslid.

Interesse in deze vacature of wil je meer informatie? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem contact op met een van de bestuursleden.

Kantinebeheerder

We zoeken een gedreven persoon (M/V) die de functie van kantinebeheerder ambieert en leiding wil geven aan een enthousiast team van medewerkers. Kandidaten hebben bij voorkeur ervaring in de horeca en dienen in bezit te zijn van het diploma Sociale Hygiëne. De werkzaamheden starten aan het begin van het nieuwe seizoen 2021-2022.

Heb je interesse in deze mooie functie, neem dan contact op met bestuurslid Ad van Gestel via de mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of telefonisch (06-38890219). Ook voor meer informatie kun je contact met Ad opnemen.

Vind ons leuk!
Voetbalvereniging Beerse Boys
Sportparklaan 2a
5091 EM Middelbeers
T. 013 - 514 13 51

Copyright © beerseboys.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites