Vacaturebank

Vacatures bij Beerse Boys

Het hoeft geen betoog hoe belangrijk vrijwilligers zijn voor een vereniging. Zonder hen heeft een vereniging geen bestaansrecht. Beerse Boys kan altijd nieuwe vrijwilligers gebruiken, maar is momenteel speciaal op zoek naar personen die onderstaande vacatures zouden willen en kunnen invullen.

Bestuursleden

Momenteel zijn er geen vacatures in het bestuur, maar heb je interesse om een van de komende jaren tot het bestuur toe te treden, neem dan gerust vrijblijvend contact op met de voorzitter.

Technisch Jeugd Coördinator/trainer Onderbouw

Beerse Boys is enkele seizoenen geleden gestart met een jeugd ontwikkelplan. Het plan bestaat uit gestructureerde trainingen met doorlopende leerlijnen voor alle jeugdspelers in de onderbouw en goede begeleiding van alle jeugdtrainers, met als doel het algehele voetbalniveau te verhogen.

De uitvoering van dit Jeugd Ontwikkelplan valt onder de verantwoordelijkheid van de Technisch Jeugd Coördinator.

Voor het seizoen 2022-2023 zijn wij op zoek naar een ambitieuze en enthousiaste Technisch Jeugd Coördinator Onderbouw, elftallen JO7 t/m JO13.

De belangrijkste taken en verantwoordelijkheden:

 • Waarborgt het niveau van de trainingen en trainingsstof voor alle jeugdteams in de onderbouw (doorlopende leerlijn).
 • Maakt een jaarplanning met doelstellingen per leeftijdscategorie.
 • Is verantwoordelijk voor de voorbereiding van trainingen voor alle elftallen in de onderbouw.
 • Begeleidt en adviseert trainers en coaches in een actieve rol tijdens trainingen.
 • Is verantwoordelijk voor de selectie en functioneren van jeugdtrainers, geeft hier leiding aan en voert periodiek overleg met trainers en de Technische Commissie.
 • Maakt in overleg met Jeugd Commissie teamindelingen van jeugdteams onderbouw.
 • Bezoekt met regelmaat jeugdwedstrijden.
 • Het trainen en coachen van een vast jeugdelftal behoort tot de mogelijkheden.

Aan welk profiel moet de TJC voldoen:

 • Gedreven en positieve instelling.
 • Goede communicatieve en leidinggevende vaardigheden.
 • In bezit van Diploma UEFA C (TC3) is een pré.
 • Ervaring als TJC is een pré.

Ben jij geïnteresseerd, stuur dan je C.V. en bijbehorende motivatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. t.a.v. Bob Smolders (0610256753).

Trainer JO19-1

Beerse Boys zoekt voor komend seizoen een trainer voor de JO19-1

Voor Beerse Boys JO19-1 zijn we op zoek naar een trainer/coach voor het komende seizoen 2022-2023. Beerse Boys JO19-1 speelt momenteel 2e klasse. De trainer van de JO19-1 werkt nauw samen met de trainers van de selectie, de overige trainers uit de bovenbouw en de verantwoordelijke uit de Technische commissie en de Jeugdcommissie.

De nieuwe trainer heeft bij voorkeur een trainersdiploma UEFA C of is bereid deze te halen. Is gemotiveerd, heeft een positieve instelling en bezit over goede communicatieve en leidinggevende vaardigheden.

Mocht u geïnteresseerd zijn in deze mooie en uitdagende functie, dan kunt u dat aangeven via een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via een telefoontje naar Koen van Kollenburg (0654734767). Ook voor vragen betreffende deze vacature kunt u hier terecht.

Vind ons leuk!
Voetbalvereniging Beerse Boys
Sportparklaan 2a
5091 EM Middelbeers
T. 013 - 514 13 51

Copyright © beerseboys.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites