Skip to main contentNieuwsZonnige seizoenstart bij het Sande Logistics Puntertoernooi

20220907-180720PHOTO-2022-09-06-22-51-55

Op zaterdag 3 september werd op de Klep de start van het nieuwe seizoen traditioneel geopend met het Puntertoernooi voor de kleinste jeugd van 5 tot 12 jaar. En dit jaar voor het eerst onder de noemer Sande Logistics Puntertoernooi. Een mooie verwijzing naar de oorsprong van de 'Beerse Boikes' - gestart door wijlen Jan van de Sande, vader van de eigenaar van Sande Logistics - is op zijn plaats. Jan van de Sande is gestart met het trainen van de Boikes in het seizoen 1976-1977 en toen maakte o.a. Christian, nu al jaren verantwoordelijk voor de toernooien binnen de jeugdcommissie, daar deel van uit.Naast zijn enthousiasme bij de trainingen heeft Jan ook jaren de sinterklaasavond mee georganiseerd. Dat toont wel zijn grote betrokkenheid met de Beerse jeugd. In totaal was Jan meer dan 20 jaar vrijwilliger bij onze club. En de vele huidige vrijwilligers binnen de club stonden weer garant voor een geslaagd toernooi.

Op deze zonnige zaterdag konden de voetballertjes van zo'n 60 teams weer genieten van het spel dat ze zo graag spelen. Het toernooi verliep op rolletjes. Onder aanvoering van hoofdman Bas met de leiders van de diverse teams en de scheidsrechters, maar ook bijvoorbeeld de verkeersregelaars bij het parkeren, de leden van de jeugdcommissie voor alle werkzaamheden rond het wedstrijdprogramma, de terreinknechten en voorzitter Tom voor de enthousiaste prijsuitreiking onder het toeziend oog van de mascotte Boyke de Beer die ook nog een rondje 'high-fives' uitdeelde. Voor al deze vrijwilligers een welgemeend dankjewel!

Naast de ondersteuning van het toernooi door Sande Logistics schonk hoofdsponsor van de club Jumbo Henk Driessen een gezonde versnapering in de vorm van gratis fruit voor alle deelnemers. Beide bedrijven veel dank daarvoor!