Skip to main contentNieuwsVrijwilligers in de schijnwerper!

Vrijwilligers

Deze keer wederom een duo vrijwilligers, die we even in de kijker willen zetten. Twee vrijwilligers binnen Beerse Boys, die we het liefst nooit in actie zouden willen zien, maar die van onschatbare waarde zijn binnen onze vereniging. Nu jullie nieuwsgierigheid genoeg geprikkeld is, zal ik de beide personen snel aan jullie voorstellen: Het zijn Herm Kisjes en Peggy Starrowsky; ze zijn de 2 vertrouwenspersonen binnen Beerse Boys.

Herm Kisjes

Herm Kisjes is woonachtig in Middelbeers en lid van Beerse Boys. Hij is werkzaam als docent binnen het onderwijs en als behandelaar binnen de geestelijke gezondheidszorg (GGZ).

Peggy Starrowsky

Peggy Starrowsky woont in Eindhoven en werkt als jeugdhulpverlener in het sociale wijkteam "Wijzer" van de gemeente Oirschot. Via een collega binnen het jongerenwerk hoorde ze dat de Beerse Boys op zoek was naar een vrouwelijke vertrouwenspersoon. Bijna direct heeft Peggy positief op deze vraag gereageerd. Haar voornemen is om de komende weken een rondjes langs de damesteams te doen om zichzelf even nader voor te stellen.

Natuurlijk hopen we als vereniging dat de inzet van een vertrouwenspersoon niet nodig zal zijn, maar wel fijn dat zowel Herm als Peggy een bijdrage willen leveren aan de sociale veiligheid door het tegengaan of voorkomen van ongewenst gedrag.

Zowel Herm als Peggy waren zeer aangenaam verrast na het horen dat ze waren verkozen voor deze rubriek. Ze vonden het een grote eer. Ook waren ze van mening dat het, zo bij de start van het seizoen, een prima zaak is om dit onderwerp weer eens onder de aandacht te brengen. Peggy en Herm buigen zich de komende tijd over ideeën rondom preventie. Hun streven is natuurlijk naar geen of zo weinig mogelijk meldingen.

Prima dat Peggy en Herm deze vrijwilligersklus op zich willen nemen en we danken hen hartelijk voor hun enorme inzet en hopen net als iedereen binnen de vereniging dat hun preventie ideeën zullen leiden tot nul meldingen van ongewenst gedrag. Mocht je contact willen opnemen met Herm of Peggy, dan kan dat natuurlijk. Alle gegevens vind je op de Beerse Boys site onder het kopje "vertrouwenspersonen".

Peggy en Herm nogmaals bedankt en zoals gebruikelijk hebben we voor jullie een kleine attentie als blijk van waardering klaarliggen in de kantine van Beerse Boys.