NieuwsVrijwilligers in de schijnwerper!

vrijw.-in-de-schijnw.-_20210405-093006_1

In de maand maart, de maand waarin we tot onze grote spijt moesten vieren dat Corona al meer dan een jaar ons leven en dus ook dat van de leden van onze mooi voetbalvereniging Beerse Boys overheerst, is ook de maand waarin spijtig genoeg bijna alle activiteiten op de Klep stilliggen.

Wie echter op een dinsdagavond, donderdagavond of zaterdagmorgen naar ons sportpark gaat, zou dat beslist niet zo ervaren, want dan is er een enorme bedrijvigheid. Zo ook op deze dinsdagavond rond 16.30 uur wanneer het trainingsveld weer volstroomt met enthousiaste voetballertjes, allemaal onder de 8 jaar. Onder de bezielende leiding van Jasper staan de kleintjes te popelen om met de training te beginnen. Na een teken van Jasper verzamelt "de gezellige meute" zich rondom Jasper om te vernemen wat ze deze training gaan doen. Hoewel Jasper al een uur aan de voorbereidingen heeft gewerkt, gezien de vele gekleurde pionnetjes en doeltjes, moet er toch nog wat uitgelegd worden. Jasper begint echter met het voorstellen van weer 2 nieuwe jonge vrijwilligers. Samen met deze 2 zijn er die avond maar liefst 4 volwassen begeleiders en 9 jonge vrijwilligers actief om de aanstormende talenten van de Beerse Boys te helpen bij het aanleren van passeertrucjes, spelinzicht en spelplezier. 

Terecht dat deze jonge groep vrijwilligers, waarvan het merendeel 12 jaar of jonger is, deze maand als vrijwilligers in de schijnwerper zullen worden gezet. Naast stagiaire Kris, die vanuit de opleiding sport en bewegen aan het Summa College in Eindhoven enkele uren komt assisteren bij Jasper, valt toch vooral het vrolijke gezicht op van een boom van een kerel van 15 jaar, die heel enthousiast de jongens aanmoedigt bij het uitvoeren van de oefeningen. Tijd dus om hem even voor te stellen: Finn van Kollenburg. Finn wil dolgraag trainer worden later en dit is een mooie leerschool voor hem. Tja en natuurlijk wil hij de trainerssuccessen van papa Koen gaan overtreffen. Finn staat symbool, voor deze groep vrijwilligers. Hij doet dit echt uit clubliefde en wil de jongens echt iets leren. En Finn kan dat, dat zie je direct! Geef uw tekst hier ...

Naast Finn, begroeten we een hele groep 11 jarigen die assisteren. Het merendeel heeft elkaar "aangestoken" met dit geweldige "vrijwilligersvirus". Dat virus mag zich wat mij betreft over heel de Beerzen uitspreiden en zo dat vervelende coronavirus helemaal gaan verdringen.

Zo maak ik kennis met Joris van Doormaal en Berend de Bie, die het prachtig vinden om te helpen, zodat ze "weer wat te doen hebben" zoals ze zelf zeggen en … "alle hulp is welkom en als je het samen doet is het nog gezellig ook!" Verderop zien we Bram Vennix, Luuk Vennix, Rens van de Sande en Mees Adriaans. Mees heeft als droom om later een succesvolle coach te worden en waarom dan niet hier bij de Boys met je droom beginnen. Rens vindt het ook geweldig, want zo zegt hij: "als ik maar kan voetballen en meehelpen dan is mijn dag weer goed!" Zo is het Rens en ik hoop dat je nog veel "goede" dagen mag beleven! Bram en Luuk doen het vooral om Jasper en de kinderen te helpen. Kijk dat is nu mede de reden waarom deze groep in deze rubriek in het zonnetje wordt gezet. Och en ik zou bijna nog de meest fanatieke vergeten. Verderop staat heel enthousiast Max Smulders een groep "kleintjes "aan te moedigen en te helpen bij het uitvoeren van de best wel moeilijke oefeningen. Tja dan is het helemaal tof om dit supertalent van Beerse Boys erbij te hebben, die het dan wel even een paar keer kan voordoen. Ik was benieuwd of hij net als papa Rolf ook een echte spits was. Max is daar duidelijk in; "nee nee geen spits, ik ben het liefst een echte nummer 10". Beste lezers, ik voorspel jullie; over een jaar of 6 / 7 is Max de vaste nummer 10 van Beerse Boys 1!!!  

Na het lezen van dit alles en het zien van de prachtige foto's , wil je misschien ook heel graag als vrijwilliger komen assisteren op de trainingen! Geen probleem, kom gewoon een keertje kijken en zoek Jasper op! En beste vrijwilligers van de maand … de paastraktatie als dank komt eraan hoor!!

Vind ons leuk!
Voetbalvereniging Beerse Boys
Sportparklaan 2a
5091 EM Middelbeers
T. 013 - 514 13 51

Copyright © beerseboys.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites