Skip to main contentNieuwsVerzoek om wijziging in of beëindiging van lidmaatschap door te geven voor 1 mei

logo-Beerse-Boys-clublogo

Dit bericht is via de mail naar alle leden van Beerse Boys gestuurd, maar aangezien niet alle leden een emailadres hebben ingevoerd bij hun persoonsgegevens plaatsen we het ook op de website. 

Beste leden van Beerse Boys,

Helaas is voor de tweede keer het seizoen niet afgemaakt door de coronacrisis. Hopelijk kunnen er nog enkele wedstrijden gespeeld worden voor de RegioCup; we wachten de berichten van de KNVB daarover in spanning af. De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen gaan wél gewoon door, zoals gebruikelijk rond deze tijd. Belangrijk is daarbij om te weten of spelende leden van plan zijn om te stoppen met voetballen en andersom of leden, die afgelopen jaar om wat voor reden dan ook niet actief gevoetbald hebben, in het nieuwe seizoen weer bij een team ingedeeld willen worden. Daarom ons verzoek om vóór 1 mei aan de ledenadministratie door te geven:

-dat je wilt stoppen met actief voetballen met ingang van het nieuwe seizoen 2021-2022;

-dat je (weer) wilt beginnen met voetballen met ingang van het nieuwe seizoen 2021-2022.

Vul hiervoor het 'Afmeldformulier' in op de website van Beerse Boys. Dat vind je onder 'Onze club' – 'Lidmaatschap' – 'Afmelden als lid of wijziging in lidmaatschap doorgeven'. Het afmeldformulier moet je dus ook gebruiken bij een wijziging in het lidmaatschap en dus niet alleen voor afmelden als lid van de club. Het formulier kun je digitaal versturen.

Er is het afgelopen seizoen weinig gevoetbald, maar we hopen dat dat niet de reden zal zijn om nu te stoppen, maar als je je af wilt melden als lid dan graag de reden vermelden; deze is van belang voor het ledenbeleid van de club. Stop je met voetballen, maar wil je wel (rustend of oproep) lid blijven of een vrijwilligerstaak gaan of blijven uitvoeren, vul dat dan bij 'Reden van afmelding' in. Mochten er nog wedstrijden gespeeld worden – dat kan t/m het weekend van 26/27 juni – dan mag je uiteraard nog gewoon meespelen.

Het huidige seizoen loopt tot en met 31 juli 2021; deze datum kun je invullen bij 'Beëindiging lidmaatschap'. Leden die stoppen met voetballen maar wel lid willen blijven worden uiteraard niet van de ledenlijst afgevoerd.

Let op: alleen afmeldingen en wijzigingen die via het afmeldformulier worden doorgegeven komen op de juiste manier bij de ledenadministratie terecht; doorgeven aan je leider is dus niet voldoende.

Mocht je een adreswijziging door willen geven of heb je een ander email-adres, gebruik dan het mutatieformulier dat je ook op deze pagina van de website kunt vinden.

Alvast hartelijk dank voor je medewerking,

Bestuur Beerse Boys