Skip to main contentNieuwsVacature bestuur Beerse Boys

logo-Beerse-Boys-clublogo

Ben jij dat enthousiaste teamlid dat in het bestuur werkt aan de toekomst van Beerse Boys en daarbij tevens oog heeft voor de dagelijkse uitdagingen? Lees dan zeker verder.

In het bestuur van Beerse Boys is een vacature ontstaan. De inhoud van de functie kan in overleg met het bestuur vastgesteld worden. De functie die nu vacant is bevat als takenpakket de materialencommissie, jeugdcommissie, alcohol- en drugspreventie en vrijwilligersbeleid. Maar als je andere kwaliteiten hebt die hier niet bij passen maar wel bij één de vele andere taken van het bestuur, dan kunnen we kijken hoe we daar een pakket uit samen kunnen stellen dat prima bij jou past én bij de overige bestuursleden.

Persoonlijkheidskenmerken

Je bent bovenal een teamplayer die in staat is om over de dagelijkse actualiteit heen te kijken. Daarbij ben je loyaal aan het door het bestuur vastgestelde beleid en de besluiten die hieruit voortkomen. Samen met de overige bestuursleden bepaal je dat beleid en zorg je voor de uitvoering daarvan. Je hebt voldoende analytisch vermogen om snel de kern van de situatie te doorgronden en oplossingsgericht acties te ondernemen.

Daarnaast ben je een sterke persoonlijkheid die ergens voor staat. Maar je bent ook iemand die open staat voor andere inzichten en op basis van argumenten overtuigd kan worden.

Wat betreft de samenstelling van het bestuur willen we een afspiegeling van het ledenbestand. Daarom zijn we op zoek naar een jong volwassene, bij voorkeur een vrouw.

Herken je je in het voorgaande en wil je jouw club verrijken met jouw kwaliteiten op bestuursniveau, dan hopen we dat je op deze oproep reageert. Ook als je nog niet zeker weet of het past, zien we je reactie graag tegemoet. In een persoonlijk gesprek kunnen we dan je vragen beantwoorden.

Voor ondersteuning en begeleiding in het bestuur kun je rekenen op de steun van alle overige bestuursleden.

Je reactie zien we graag tegemoet via het onderstaande mailadres:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.