Skip to main contentNieuwsVacature alert!

20220526-210607Vacatures

Vanuit Beerse Boys zijn we alweer druk bezig met de voorbereidingen voor komend seizoen. Ieder seizoen weer kunnen we rekenen op heel veel vrijwilligers waardoor jong en oud met veel plezier kan voetballen en alles erom heen goed georganiseerd is. Ook voor komend seizoen proberen we weer alle posities zo goed mogelijk in te vullen. Echter hebben we op dit moment nog wel een aantal vacatures open staan en hiervoor kunnen we jouw hulp goed gebruiken.

Dus ben of ken jij iemand die interesse heeft in een van onderstaande vacatures. Stuur dan een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of spreek een van de commissieleden aan! Ook voor vragen rondom de vacatures kun je altijd hier of bij een van onderstaande commissies terecht.

Vacatures

Scheidsrechterscommissie

Scheidsrechterscoördinator zaterdag

  • Indeling maken en scheidsrechters toewijzen voor alle jeugdwedstrijden op zaterdag. Bij voorkeur ook regelmatig op zaterdag aanwezig voor begeleiding en ondersteuning van de jonge scheidsrechters.

Technische commissie

  • Trainer en/of leider JO19-2 en JO17-2

De JO17-2 en JO19-2 trainen gezamenlijk 1x per week, hiervoor zijn we nog op zoek naar een of meerdere trainers, de trainingsavond kan in overleg bepaald worden. Ook op zaterdag kunnen beide teams nog een leider/teammanager gebruiken die de jongens mee begeleidt en zorgt voor een rij- en wasschema.

  • Trainers voor Dames 3 en 4

Voor Beerse Boys Dames 3 en 4 zijn we op zoek naar train(st)ers voor het komende seizoen 2022-2023. Beerse Boys Dames 3 en 4 spelen komend seizoen 5e klasse. De dames trainen gezamenlijk waardoor er vaak meer dan voldoende speelsters aanwezig zijn voor een leuke training. De nieuwe trainer is gemotiveerd en heeft een positieve instelling.

  • Train(st)er MO17-1

Voor komend seizoen zoeken we nog een of meerde train(st)ers voor de MO17-1. De meiden trainen 1x per week en de trainingsavond kan in overleg bepaald worden.

  • Verzorgster voor dames selectie

Wij zijn op zoek naar een (aankomend) sportmasseur/verzorgster voor onze prestatieve damesteams die ook op zondag aan wil sluiten bij de wedstrijden van VR1.

  • Trainer/coach JO19-1

Voor Beerse Boys JO19-1 zijn we op zoek naar een trainer/coach voor het komende seizoen. Beerse Boys JO19-1 speelt momenteel in de tweede klasse.

Kijk voor de volledige vacaturetekst op de vacature pagina van deze website

  • Trainer/coach VR1

Beerse Boys is voor komend seizoen 2022-2023 op zoek naar een trainer/coach voor VR1. Beerse Boys VR1 speelt momenteel in de tweede klasse.

Kijk voor de volledige vacaturetekst op de vacature pagina van deze website

  • Technisch Jeugdcoördinator Onderbouw

Voor het seizoen 2022-2023 zijn wij op zoek naar een ambitieuze en enthousiaste Technisch Jeugd Coördinator Onderbouw, elftallen JO7 t/m JO13.

Kijk voor de volledige vacaturetekst op de vacature pagina van deze website

Sportparkbeheer

Doordat een van de dames stopt zijn we op zoek naar een poets(t)er voor de kleedlokalen. De dagen waarop gepoetst wordt zijn vrijdag- en maandagochtend en op zaterdag na de wedstrijden. Werktijden in overleg; voor deze werkzaamheden is een vergoeding beschikbaar. Hebt u interesse of voor meer info: mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 06-10586730.

Sponsorcommissie

  • De Boyke de Beer Club kan ondersteuning gebruiken bij promotionele activiteiten.

Meer informatie over de Boyke de Beer club vind je hier https://www.beerseboys.nl/onze-club/boyke-de-beer-club

  • Daarnaast zoekt de sponsorcommissie mensen die kunnen helpen bij de opzet en het gebruik van social media, maken van filmpjes, marketing en acquisitie.

Flexpool

Wil jij niet wekelijks een verplichting hebben, maar wil je wel af en toe ondersteunen bij activiteiten of als er ergens extra handjes nodig zijn, dan is de flexpool wellicht iets voor jou. We hebben een appgroep waarin we een oproep zullen doen wanneer we hulp kunnen gebruiken en dan geef je zelf aan wanneer je kunt.

Via onderstaande link kom je automatisch bij de appgroep:

https://chat.whatsapp.com/FMYWDLOPNX8GhD5hcefqFc

De eerste hulp kunnen we al op korte termijn gebruiken namelijk:

Hulp bij het innemen van spullen op 8 en 9 juni tussen 19.00 en 20.30 uur en uitdelen op 1 en 2 september tussen 19.00 en 20.30 uur.