Skip to main contentNieuwsSupportersclub schenkt banken aan Beerse Boys

Supportersclub-logo-juni2015

Supportersclub Vrienden van Beerse Boys heeft een nieuwe, voor ons, grote investering gedaan door 3 banken te schenken aan de club.

De banken zijn rond het nieuwe hoofdveld geplaatst, een aan de tribunezijde en 2 aan de overkant van de tribune. De banken zijn door Frank van Gool Constructie en Restauratie (sponsor bij Beerse Boys) gemaakt en zijn niet alleen mooi maar ook onverslijtbaar.

We zijn best trots dat we deze investering hebben kunnen doen, dankzij ons vaste ledenbestand. Want ook nu ons 1e elftal minder succesvol is blijven vrijwel al onze leden ons trouw en daar zijn we iedereen erg dankbaar voor. We hebben bewust gekozen voor een uitgave waar de gehele club plezier van kan hebben. Bij de oprichting van de Supportersclub lag het accent vooral op de vaandelteams, nu zijn we meer vereniging breed actief.

Dit maakt de weg vrij om ook lid te worden ook al heb je geen sympathie voor de vaandelteams, dus wat let je???

Graag zouden we nog een plaatje op de banken bevestigen met een sprekende tekst. Bij deze het verzoek om mee te denken en heb je een idee, laat het ons weten. Degene die de beste tekst aanlevert krijgt een leuk prijsje!! Stuur je voorstel naar 1 van onderstaande e-mails.


Met sportgroeten,

Rianne: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Chris: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ad: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.