Skip to main contentNieuwsSportpark t/m 28 april gesloten vanwege coronavirus

coronavirus-2

De overheid heeft de maatregelen om verspreiding van het coronavirus in te dammen voor een langere periode afgekondigd. Ons sportpark zal zeker tot en met dinsdag 28 april gesloten zijn. Dit betekent dat alle wedstrijden en trainingen in ieder geval tot en met 28 april zijn afgelast.

Inmiddels zijn de richtlijnen versoepeld en mag de jeugd na 28 april weer de trainingen hervatten. De jeugdcommissie werkt momenteel een plan van aanpak uit en dat zal zo snel mogelijk via de website bekend worden gemaakt.

Het is op basis van de overheidsmaatregelen ook verboden om met meer dan 2 personen samen te komen. Voetballen of spelen op ons sportpark is dan ook van overheidswege niet toegestaan. Zoals bij iedereen bekend moet zijn kan hiertegen handhavend opgetreden worden en kunnen boetes tot 400 euro opgelegd worden.

De gemeente heeft gebruik gemaakt van de mogelijkheid om aan alle grasvelden groot onderhoud te plegen. Dat is inmiddels gebeurd en het spreekt vanzelf dat deze velden met rust gelaten moeten worden om zo goed mogelijk te herstellen; betreden is dan ook niet toegestaan!

Wij rekenen op begrip van alle betrokkenen voor deze maatregelen; mocht u vragen hebben dat kunt u altijd contact met het bestuur opnemen.