• Nieuws

Aanbevolen 
coronavirus-2

Sportpark t/m 28 april gesloten vanwege coronavirus

De overheid heeft de maatregelen om verspreiding van het coronavirus in te dammen voor een langere periode afgekondigd. Ons sportpark zal zeker tot en met dinsdag 28 april gesloten zijn. Dit betekent dat alle wedstrijden en trainingen in ieder geval tot en met 28 april zijn afgelast.

Het is op basis van de overheidsmaatregelen ook verboden om met meer dan 2 personen samen te komen. Voetballen of spelen op ons sportpark is dan ook van overheidswege niet toegestaan. Zoals bij iedereen bekend moet zijn kan hiertegen handhavend opgetreden worden en kunnen boetes van 400 euro opgelegd worden.

De gemeente heeft gebruik gemaakt van de mogelijkheid om aan alle grasvelden groot onderhoud te plegen. Dat is inmiddels gebeurd en het spreekt vanzelf dat deze velden met rust gelaten moeten worden om zo goed mogelijk te herstellen; betreden is dan ook niet toegestaan!

Wij rekenen op begrip van alle betrokkenen voor deze maatregelen; mocht u vragen hebben dat kunt u altijd contact met het bestuur opnemen.

Vind ons leuk!
Voetbalvereniging Beerse Boys
Sportparklaan 2a
5091 EM Middelbeers
T. 013 - 514 13 51

Copyright © beerseboys.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites