Skip to main contentNieuwsSeizoenafsluiting Supportersclub

Supportersclub-logo-juni2015

Beste Beerse Boys supporter.

Nog 3 belangrijke wedstrijden moeten er gespeeld worden en heren 1 heeft handhaving in de 3e klasse in eigen hand. Voor heren 2 blijft het nog tot de laatste wedstrijd erg spannend.

De dames moeten nog 2 wedstrijden spelen en lijkt dames 1 in veilige haven te zijn, dames 2 blijft ook nog spannend.

Nu het weer kan en mag, willen we weer met de complete selectie van heren en dames, het bestuur, Boyke de Beer en natuurlijk jullie als trouwe leden van de supportersclub, een gezellige afsluitingsavond van het seizoen houden.

Daarom willen we je graag op woensdag 17 mei (daags voor Hemelvaart) om 20.00 uur uitnodigen in de kantine op de Klep.

Onder het genot van een drankje en een (snack)hapje, kunnen we nog napraten over het afgelopen seizoen en de prachtige transformatie die heeft plaats gevonden van ons hoofdveld, echt een plaatje!

Tevens zullen we de spelers en speelsters van het jaar bekend maken en diverse bedankjes aan diverse personen. Ook wordt er een kort (financieel) verslag, van de supporters vereniging, van het afgelopen jaar gedaan.

I.v.m. het verzorgen van de drank e.d., zouden wij graag willen weten of je (eventueel met partner) aanwezig bent.

Om dit alles te kunnen bekostigen, vragen we een kleine bijdrage aan iedereen, ook de selectie van € 10,= pp. (contant te betalen op deze avond)

S.v.p. jullie opgave bij een van onderstaande personen, of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. graag vóór 10 mei !

Bij voorbaat dank en hopelijk tot de 17e mei.


Met sportieve groeten,

Ad, Rianne en Chris.