Skip to main contentNieuwsOp bezoek bij sponsor Brandbox Twenty in Strijp-S

Afbeelding2

Tom Bodde is voor velen binnen Beerse Boys geen onbekende. De één kent hem van het veteranenteam of de jeugdcommissie en de ander weer vanuit het sponsorschap of als trotse vader langs de lijn. Sinds kort kunnen we daar nog twee keuzemogelijkheden aan toevoegen. Tom is onlangs verkozen tot de nieuwe voorzitter van Beerse Boys én gestart met zijn eigen bedrijf onder de naam Brandbox Twenty. Hiermee neemt hij het merk 'Zwaluw' over van zijn oude werkgever evenals het sponsorcontract. Ons oudste team ook wel bekend als 'de veteranen' blijft dus vertrouwd spelen met één van Neerlands oudste A-merken op de borst.

Vanuit de sponsorcommissie word ik van harte welkom geheten op zijn 'brand new office' in het Klokgebouw. Met op de achtergrond een lekker deuntje uit de jukebox neem ik plaats aan het poolbiljart dat 'tijdelijk' omgebouwd is tot spreektafel. Met onderzetters in de vorm van een langspeelplaat, een drumstel in de hoek en een schilderij van Jimmy Hendrix aan de wand waan ik me, niet beter wetende, bij een muzikant. Maar deze muziekliefhebber staat vooral in vuur en vlam van het merk Zwaluw. En van de alom bekende luciferdoosjes staan er ook genoeg opgesteld in zijn kantoor. Eén zwaluw maakt nog geen…. maar Tom heeft er zoveel dat hij ze distribueert naar vele supermarkten in Nederland. En in het gevecht om de beste ruimte in het winkelschap adviseert marketeer Tom ook andere merken die graag voet aan de grond willen krijgen in de lage landen.

De keuze van Tom om vanuit Strijp-S, het creatieve hart van Eindhoven, aan de slag te gaan heeft alles te maken met het klimaat waar wederkerige gunning nog als vanzelfsprekend wordt gezien. Uiteindelijk zal iedereen er met onderlinge samenwerking sterker uitkomen. En dit ziet Tom ook terugkomen bij Beerse Boys van waaruit hij zakelijke deals heeft gesloten met andere sponsoren. Hij nodigt dan ook alle sponsoren uit om vooral gebruik te maken van de laagdrempelige (netwerk)bijeenkomsten die Beerse Boys biedt.