Skip to main content



Nieuws



Onderscheidingen en jubilarissen op druk bezochte nieuwjaarsreceptie

DSC_0063

Op de eerste zondag na nieuwjaarsdag houdt Beerse Boys traditioneel de Nieuwjaarsreceptie, aansluitend op de nieuwjaarslunch van supportersclub Vrienden van Beerse Boys. Het is een gezellige middag geworden op 7 januari in de kantine. Veel leden en supporters waren aanwezig om elkaar het beste voor het nieuwe jaar te wensen, wat bij te buurten en te genieten van een hapje en een drankje. En om te klappen voor de vrijwilligers die een onderscheiding kregen uitgereikt en de jubilarissen die al 50 of 60 jaar lid zijn van Beerse Boys. Het is aan voorzitter Tom Bodde wel toevertrouwd om deze kanjers in het zonnetje te zetten. Dat deed hij met verve na een terugblik op het afgelopen jaar en een kijkje naar wat we in het nieuwe jaar kunnen verwachten.

Frans Willems (rechts op de foto) en Wim Deenen zijn 50 jaar lid van Beerse Boys. Dat geldt ook voor Mark van de Sande die deze middag helaas niet aanwezig kon zijn en dus ontbreekt op de foto.

Maar liefst 60 jaar lid zijn Rinus van de Sande (links) en Frans, oftewel Cis, van Roij, de trainer van de allerkleinsten van onzer club.

De Erwin van den Hout Wisseltrofee werd al weer voor de derde keer uitgereikt. Na Sem Pasmans en Sjors Spijkers is deze keer Tom van den Brand door de Jeugdcommissie uitverkoren om de trofee, die aan onze eind 2021 overleden toenmalige jeugdsecretaris blijft herinneren, een jaar in zijn bezit te mogen hebben. Tom is met name als scheidsrechter bij de jeugd, en inmiddels regelmatig ook op zondag, van grote waarde voor de toekomst van Beerse Boys.

Hierna gaf voorzitter Tom het woord aan Roel Jansen van de KNVB, die de verhinderde Bas Lammers kwam vervangen. Zijn komst had alles te maken met de uitreiking van de zilveren waarderingsspeld namens de KNVB aan Ad van Gestel (Hzn), die tijdens de laatste Algemene Leden Vergadering afgetreden was na 22 jaar vrijwilligerswerk bij Beerse Boys, waaronder 13 jaar als bestuurslid en daarvan 1 seizoen als penningmeester. Op de foto wordt Ad rechts geflankeerd door zijn echtgenote Saskia en links door Roel Jansen en Tom Bodde. 

Tot slot van het officiële gedeelte had Tom de eer om twee nieuwe Leden van Verdienste bekend te maken. John van Bijsterveldt, rechts op de foto met zijn Amy, is al 26 jaar vrijwilliger bij Beerse Boys. Hij was scheidsrechter en leider van een senioren-team en nog steeds jeugdleider. Daarnaast zette hij 5 jaar lang zijn cijfertjes-kennis in bij de Financiële Commissie.

De leden hebben dit jaar hun keuze laten vallen op Gijs van Beers. Gijs staat op de foto naast John van Bijsterveldt en wordt geflankeerd door zijn zus Janneke. Gijs werd door een groot aantal leden genomineerd om dit jaar als Lid van Verdienste benoemd te worden bij gelegenheid van nieuwjaar en het bestuur heeft die nominatie graag omgezet in een benoeming. Gijs is al 19 jaar vrijwilliger bij onze club, vooral als terreinknecht, maar ook als scheidsrechter, assistent scheidsrechter en 2 jaar jeugdleider.

We wensen alle gedecoreerden en jubilarissen van harte proficiat en danken hen namens de leden voor hun inzet en trouw!

Meer foto's van de Nieuwjaarsreceptie kun je vinden in het Fotoalbum op deze website.