Oefenwedstrijd DESK JO19 - Beerse Boys JO19

20220828-140055wedstrijdverslag

Na 2 trainingen, nog bezig met een welverdiende vakantie en met veel gerstenat in de benen zaten de gemotiveerde spelers om 13:00 uur klaar voor een wedstrijdbespreking. Sommige keken nog erg troebel uit de ogen, maar wisten de nodige info op te slaan alvorens we koers zetten richting Kaatsheuvel. Even leek het erop dat de Efteling de eindbestemming werd, maar iets ervoor sloegen we rechtsaf en na een dikke kilometer waren we op de bij DESK.
Na een goed voetballende eerste kwart scoorde Finn met een intikker, waren het niet dat deze in eigen doel ging en we 1-0 achter kwamen. Inmiddels had de eerste wissel al plaatsgevonden omdat Jop binnen 10 minuten al concludeerde dat de positie van aanvallende middenvelder niks voor hem was. Na korte drinkpauze en wat tactische aandachtspunten te bespreken begon er al wat gepuf en gesteun ivm conditiegebrek. De meeste sprintjes die de afgelopen weken getrokken waren gingen naar de bar of koelkast en was duidelijk zichtbaar.7 minuten voor het rustsignaal kwamen we met 4x persoonlijke duels voorgaand te verliezen op een op dat moment terechte 2-0 achterstand.
Na rust waren we na een peptalk opeens als herboren wat resulteerde in een doelpunt van Joran 2-1.Gezegd dient te worden dat bij tussenkomst van de var deze absoluut afgekeurd zou worden ivm buitenspel. Tijdens de laatste drinkpauze groeide het geloof in een minmaal gelijkspel. Met een alles of niets poging en een extra spits lukte dit helaas niet.

Nu eerst kermis vieren, komende week hard trainen en dan de 2de oefenwedstrijd op bezoek in Hoogeloon. Op dit moment zijn er nog kaartjes te krijgen maar het gaat hard.