Oefenwedstrijd: Beerse Boys JO19-1 - Reusel Sport/CoTrans JO19-1

20220918-210603wedstrijdverslag

Zaterdag 29 oktober 2022

Na een ongeslagen reeks in de bekerpoule stond vandaag een laatste test op het programma voordat we aan de najaarscompetitie beginnen. Een 1ste klasser als tegenstander. De afgelopen weken worden wij helaas geteisterd door blessures maar sommigen konden vandaag weer minuten maken. Voor Lars en Joris kwam deze wedstrijd nog te vroeg en Tom was een weekje op vakantie in Griekenland.

Met een temperatuur die zomers aanvoelde begonnen we goed aan de eerste helft. Na amper 5 minuten spelen is het Finn met een bekeken afstandsschot voorafgaand door een vlot lopende aanval die de 1-0 maakt. Het inmiddels ingeslepen drukzetten/doordekken valt ook Reusel zwaar waardoor iedere opbouw van hen snel verandert in balbezit voor ons. Na iets meer dan een kwartier voetballen is het Joeri die bij een situatie in het 5 metergebied, waar menig flipperkast jaloers op is, als laatste de bal raakt en de 2-0 scoort. Tot aan het rustsignaal gebeurt er weinig voor beide doelen en speelt de strijd zich voornamelijk op het middenveld af.

Na wat omzettingen en een wissel verandert het spelbeeld enigszins in de 2de helft. Het voortdurend druk zetten en daaraan gepaarde inzet neemt wat af en er volgen mogelijkheden voor Reusel. Op het moment dat je zou verwachten dat er een aansluitingstreffer zou vallen, is het Joran met een bekeken vrije trap die de 3-0 op het scorebord brengt.
Je zou zeggen na meer dan 1 uur spelen dat dit niet meer fout kan gaan......? Maar niets is minder waar kan ik u vertellen. Met enig fortuin blijft ons zelfs nog een nederlaag bespaard en eindigt het in 3-3.