Skip to main contentNieuwsNetwerk event sponsoren Beerse Boys op 4 maart 2024

Reijrink-Staalconstructie-3

Beerse Boys nodigt alle sponsoren uit voor een netwerk event op maandag 4 maart 2024.

Een mooie gelegenheid om op een luchtige manier kennis te maken met andere bedrijven die Beerse Boys een warm hart toedragen. We brengen deze middag o.a. een bezoek aan Reijrink Staalcontructie. Hier krijgen we een rondleiding in de moderne staalfabriek met hightech lasrobots op de volautomatische, 600 meter lange, productielijn. 

Vanuit ons clubgebouw op sportpark de Klep vertrekken we gezamenlijk met de bus naar Esbeek. Bij terugkomst is er tijd voor een netwerkborrel en staat er een buffet voor alle sponsoren klaar. Ben je al sponsor?Dan heb je ondertussen een mail ontvangen met aanvullende informatie en de mogelijkheid om je aan te melden (check ook je spam box). Wil je graag mee maar ben je nog geen sponsor, neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We informeren je graag over de mogelijkheden.

Het komende bedrijfsbezoek komt in een mooi rijtje van bedrijven die ons reeds warm welkom hebben geheten. In 2015 zijn we gestart bij Gooskens hout te Moerdijk en daaropvolgend het Belgische project van FL. Liebregts, de logistieke passie van GVT in Tilburg, de sigarenproductie van STG in het Belgische Lummen en de High Tech Industrie bij ASML. In 2022 vertrok de bus naar Esbeek bij Becx Verhuur en Sande Logistics en afgelopen jaar bezochten we twee locaties bij Verkooyen in Vessem.

We verwachten wederom vele aanmeldingen en zien jullie graag op 4 maart.