Skip to main contentNieuwsKaartavonden seizoen 2023-2024

Poster_kaartavonden_23-kop

Dag spelers, leiders senioren elftallen,


Kaartavonden

Al meer dan 25 jaar organiseren we vanuit Beerse Boys rikavonden voor iedereen die graag mee wil doen. We organiseren elk seizoen 5 kaart avonden. Na 5 kaart avonden komt er een eindwinnaar die over 4 avonden de meeste punten heeft behaald. Wanneer je niet elke avond kunt, is dat niet erg. Na elke kaartavond vindt er een prijsuitreiking plaats, voor diegene die de avond de meeste punten heeft behaald. Afhankelijke van het nummer dat je trekt bij binnenkomst van de kaartavond, word je ingedeeld aan een tafel. Dat levert leuke gesprekken op met andere Beerzenaren!

Afgelopen editie

We hebben afgelopen jaar veel nieuwe gezichten mogen verwelkomen waardoor de balans "kaarters uit het 1e uur" en nieuwe kaarters zorgde voor een mooie dynamiek. Dat willen we doorzetten met nog meer nieuwe kaarters die elkaar uit gaan dagen in een rik competitie.

Meedoen

Vind jij het leuk om alleen, met een paar vrienden, je elftal, familieleden of kennissen een avond te komen rikken? Sluit dan aan op 10 november of bij één van de andere kaartavonden dit seizoen. Jullie zijn van harte welkom en we maken er samen een gezellige avond van!


Activiteitencommissie Beerse Boys,

Paul Schilders en Willem Willemsen