• Nieuws

DSC_0025

Jo van den Biggelaar nieuwe Lid van Verdienste

Tijdens de druk bezochte nieuwjaarsreceptie op zondag 5 januari heeft voorzitter Wil Verhoeven het Lid van Verdienste bekend gemaakt dat bij deze gelegenheid door de leden was genomineerd: Jo van den Biggelaar. De grote verdiensten van Jo voor Beerse Boys waren als volgt op de oorkonde samengevat:

Jo was en is altijd bereid om de helpende hand toe te steken; hij is een Beerse Boys-man in hart en nieren. In 1977 meldde hij zich als leider/trainer van de Boikes en deed dat twee seizoenen. In 1986 werd hij in het bestuur gekozen en zou daar, met een onderbreking van 3 jaar, tot de ALV van 1998 gedurende 9 jaar deel van uitmaken. Samen met zijn echtgenote zorgde hij jarenlang voor het wassen van de shirts en in 2015 trad hij toe tot de klusploeg. Verder is hij al jaren een trouwe supporter, in goede en minder goede tijden, van met name Beerse Boys 1.

Zijn echtgenote Rina en zijn (klein)kinderen maakten de verrassing voor Jo compleet door ongezien (voor Jo en de meeste aanwezigen tenminste) de kantine binnen te komen en dit mooie moment voor Jo compleet te maken. Op de foto Lid van Verdienste 2020 Jo van den Biggelaar met zijn vrouw Rina, dochter Liset en zonen Berry en Dimitri.

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.beerseboys.nl/

Vind ons leuk!
Voetbalvereniging Beerse Boys
Sportparklaan 2a
5091 EM Middelbeers
T. 013 - 514 13 51

Copyright © beerseboys.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites