• Nieuws

KNVB-Regio-Cup-liggend

Hoe gaat het nu verder met de competitie? (Update 2-3-2021)

Met de avondklok erbij is het nog wat lastiger geworden om te voetballen, zeker voor onze leden van 27 jaar en ouder. We blijven in goede afstemming tussen senioren, dames en jeugd trainingen en onderlinge partijtjes aanbieden binnen de mogelijkheden die we nog hebben.

Maar... gaan we ook nog wedstrijden spelen voor de competitie?

Deze vraag is inmiddels weer wat duidelijker te beantwoorden: alle teams van Beerse Boys spelen geen competitiewedstrijden meer. Dit houdt in dat er geen promotie/degradatie zal plaatsvinden en dat de indeling voor het seizoen 2021/'22 zal worden gebaseerd op de indeling van het huidig seizoen 2020/'21. Als de coronamaatregelen het toelaten zal het seizoen worden afgesloten met wedstrijden voor de zogenaamde KNVB Regio Cup.

KNVB Regio Cup

De KNVB gaat de Regio Cup organiseren: een (kleine) serie wedstrijden, vergelijkbaar met de poulefase van de beker. De nadere invulling van de KNVB Regio Cup, zoals het aantal teams per poule, hangt onder meer af van de tijd die dit seizoen nog beschikbaar zal zijn om wedstrijden te spelen. In principe worden alle teams, zowel jeugd als senioren (incl meisjes en dames), bij de Regio Cup ingedeeld. Er worden wedstrijden vastgesteld tot en met het weekend van 26/27 juni; elk weekend één wedstrijd. De Regio Cup gaat uiteraard ook alleen door als de maatregelen dusdanig versoepeld zijn dat wedstrijden weer mogelijk zijn.

Wil een team niet deelnemen, dan dient de wedstrijdsecretaris dit team uiterlijk 26 maart bij de KNVB uit te schrijven! Leid(st)ers worden dan ook verzocht om tijdig een verzoek om uit te schrijven aan de wedstrijdsecretaris te doen als zijn/haar team niet aan de Regio Cup wil deelnemen. Jeugdteams richten dat verzoek aan Frank Wouters en seniorenteams aan Peter van Gerven. Maar we gaan ervan uit dat alle teams blij zijn dit seizoen alsnog de wei in te kunnen en graag deelnemen.

Meer informatie over de Regio Cup kun je hier vinden: 24994 (knvb.nl) Van belang hierbij om te weten: A-categorie zijn bij Beerse Boys VR1 en heren 1 t/m 4; alle overige teams behoren tot de B-categorie.

Routekaart

Om alle scenario's overzichtelijk in beeld te brengen heeft de KNVB een routekaart gemaakt. De actuele routekaart kun je vinden op de site van de KNVB: 24988 (knvb.nl)

Vind ons leuk!
Voetbalvereniging Beerse Boys
Sportparklaan 2a
5091 EM Middelbeers
T. 013 - 514 13 51

Copyright © beerseboys.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites