• Nieuws

Bo-Vogels-Girl-van-de-week

Girl van de Week: Bo Vogels

Ja, ja, u leest het goed!! In de belangrijke wedstrijd van Beerse Boys 1 tegen SV Someren, zondag 10 november a.s., is het "Boyke" van de Week, een leuke jonge dame: Bo Vogels. Vanzelfsprekend hebben we de naam van deze rubriek even aangepast aan "Girl" van de Week.

Mooi dat er deze zondag een meisje van JO8-1 op de bank mag plaatsnemen. Een mooie ode aan de damesafdeling van Beerse Boys, die momenteel zo uitstekend voor de dag komt.

Bo is 7 jaar oud, zit in groep 4 van basisschool "de Beerze" en heeft een zusje Eva (die ook bij Bo in het team speelt) en grote broer Tim, die wekelijks te bewonderen is in JO10-2. Bo haar coaches en trainers zijn: Jeroen, Martijn en papa Huub.

Bo vindt Beerse Boys een geweldige vereniging. Niet alleen vanwege het voetbal, maar ook omdat er een gezellige kantine en een mooie speeltuin is. Daarnaast wordt er door de fanatieke jeugdcommissie van alles georganiseerd. Vorige week nog de fantastische Halloweentocht, waarvan zeer veel jeugdleden, waaronder Bo, enorm van hebben genoten. Dank je wel voor de organisatie en een groot compliment voor de leden van de Activiteitencommissie is zeker op zijn plaats!

Bo is heel fanatiek op het veld en ze kan goed dribbelen. Geen wonder dat ze zoveel doelpunten maakt! Graag wil ze beter leren schieten. Keeper Rob van Beerse Boys 1 wil haar dat best wel leren denk ik.

Haar favoriete club is PSV en dan vooral de damesafdeling van die rood-witten, want die staan bovenaan, zelfs net boven Ajax. Tja daar kan Mark van Bommel nog een voorbeeld aan nemen. Bo vindt Messi een geweldige speler, maar ook Jasper en Bob. Bo heeft geen achternamen genoemd, maar ze zal ongetwijfeld Jasper van Hoof bedoelen, die zo veel prachtig werk verricht voor de jeugd van Beerse Boys. Kijk ook maar eens naar zijn You-tube filmpje, waarin hij uitlegt wat b.v. een Bergwijntje of een Frenkie is! Tja en wie bedoelt ze met Bob. Bob Smolders misschien, want dat was ook altijd een kanjer in Beerse Boys 1. Of Bob Heuvelmans, een zeer groot talent uit de tijd van Jasper. Helaas moest die Bob vanwege blessures veel te vroeg afscheid van het hoogste niveau nemen.

Naast voetbal vindt Bo ook volleybal en buiten spelen leuk. Dansen en zingen doet ze enorm graag en vandaar dat het niet vreemd is, dat ze graag naar de Voice Kids of de Masked Singer kijkt. Op het YouTube kanaal zoekt ze altijd naar muziek en dansjes. Verder eet Bo alles wat lekker is: pizza, patat, pannenkoeken, poffertjes en ijsjes. Tja dat moet ook wel als je zo veel beweegt!! Als ze groot is wil ze dolgraag juffrouw worden. Haar buurvrouw Marieke is wat dat betreft haar voorbeeld!

Tja en dan zondag Beerse Boys 1 aanmoedigen, want we zitten echt te verlangen naar 3 puntjes. Bo heeft geen uitgesproken favoriete speler. Bo vindt ze allemaal heel goed, anders zouden ze immers niet in dit hoogste elftal staan. Ik kan me hierbij helemaal aansluiten. Deze jongens zullen het zondag moeten laten zien. Tja en met Stijn achterin er weer bij krijgen ze beslist geen 9 doelpunten om de oren. Dat was eens maar nooit meer! Bo is in ieder geval positief, want ze denkt dat de kanjers van Beerse Boys 1 onder leiding van trainer Hans Staps met 2-1 gaan winnen. En dat zou al een hele "Staps" in de goede richting zijn! 

Vind ons leuk!
Voetbalvereniging Beerse Boys
Sportparklaan 2a
5091 EM Middelbeers
T. 013 - 514 13 51

Copyright © beerseboys.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites