Skip to main contentNieuwsSportpark De Klep is weer open!

IMG_3588

De persconferentie van 25 januari bracht goed nieuws voor de amateursport. Alle faciliteiten mogen weer benut worden. De kantine is weer open tot uiterlijk 22.00 uur, publiek is weer (van harte) welkom en er mag ook weer gevoetbald worden tegen andere verenigingen. Op zaterdag 29 januari waren er voor al onze jeugdteams competitiewedstrijden en op zondag de 30e konden de meeste senioren- en damesteams weer de grasmat op voor een competitie- of oefenwedstrijd.

Onze teams die uitkomen in de A-categorie moeten nog even wachten voordat het echte werk weer begint. Ze hebben niets in te halen en daarom wordt er door heren 1, 2 en 3 en dames 1 zoveel mogelijk getraind en geoefend totdat voor hen op 20 februari de competitie hervat wordt.

Voor het tweede geldt overigens dat de competitiewedstrijd die voor carnavalszondag 27 februari was vastgesteld op 13 februari al wordt gespeeld. De competitiewedstrijd van Beerse Boys 1 tegen sv Someren die op carnavalszondag was vastgesteld is vervroegd naar donderdag 24 februari en wordt om 20.00 uur in Someren gespeeld.

Er gelden nog wel wat regels om besmettingen zoveel mogelijk te voorkomen. Zie daarvoor ons coronaprotocol (te vinden op de homepage onder de afbeelding van de 'Spotlight' of op Voetbal.nl bij de thuiswedstrijden van Beerse Boys). Aan iedereen het verzoek om deze zoveel mogelijk goed in acht te nemen!

Het bestuur wenst iedereen weer veel voetbalplezier!