Skip to main contentNieuwsDe Grote Club Actie gaat op 14 september van start

logo-groteclubactie

De landelijke Grote Clubactie gaat in september weer van start. Zoals elk jaar doet Beerse Boys ook dit jaar weer mee. Vanaf 14 september a.s. zullen de spelers en speelsters van JO10, JO11, JO13 en MO13 van onze vereniging weer actief de buurt, vrienden, familie en clubleden benaderen om loten te kopen. Ook de seniorenelftallen (heren, dames, veteranen) vinden in hun postvak (in het secretariaat) een lotenboekje om aan te geven hoeveel loten zij willen kopen. Een lot kost € 3,- en daarvan gaat € 2,40 naar de club. Help ons om samen zo veel mogelijk geld te verzamelen voor de club, zodat er weer nodige en leuke uitgaven gedaan kunnen worden. Door het kopen van een lot maak je bovendien kans op de hoofdprijs van maar liefst €100.000,-!

De opbrengst van de lotenverkoop wordt besteed aan: 

SPELMATERIAAL voor de jeugd.

Beerse Boys heeft gekozen voor verkoop via een eenmalige machtiging. Als het bedrag van het aantal gekochte loten wordt afgeschreven, staat op je bankafschrift je lotnummer. Op 11 december 2019 volgt de trekking en is via www.clubactie.nl na te gaan of je in de prijzen gevallen bent.

Voor de verkopende jeugdleden zijn er, net als voorgaande jaren, prijzen voor de drie beste verkopers en zal het team dat gemiddeld het meeste loten verkoopt in het zonnetje gezet worden tijdens een teamuitje. Vanuit de organisatie van de Grote Clubactie zijn er ook leuke presentjes te verdienen voor de sterke verkopers.

We hopen net als voorgaande jaren op jullie steun bij het kopen en verkopen van de loten. Laten we met zijn allen proberen om (wederom) een record aantal loten te verkopen!

SUCCES!