• Nieuws

Connection-SGGZ-Hjalmar-van-Winkel-shirtsponsor-2020-2021

Connection SGGZ nieuwe shirtsponsor JO19-1

Afgelopen seizoen had Beerse Boys helaas geen JO19-elftal (wel een MO19), maar voor het nieuwe seizoen hebben we weer 2 JO19-teams in kunnen schrijven. De sponsorcommissie heeft voor JO19-1 een bijzondere shirtsponsor gevonden.

Beerse Boys JO19-1 en Stichting Connection SGGZ verslavingszorg, gevestigd in Eindhoven, zullen de komende vijf jaren aan elkaar verbonden zijn.

Connection SGGZ werkt vanuit twee locaties in Eindhoven en beschikt over twee klinieken in Zuid-Afrika. Oprichter Hjalmar van Winkel is geen onbekende bij Beerse Boys; met de toenmalige A1 promoveerde hij - inmiddels ruim tien jaar geleden - mede dankzij zijn treffers in de nacompetitie, naar de hoofdklasse. Als oproeplid is Hjalmar nog steeds actief bij onze vereniging.

Met de samenwerking hopen Hjalmar en Beerse Boys bij te dragen aan een duurzame toekomst voor onze jeugd. "En uiteraard kleden wij JO19-1 graag aan zodat ze als eenheid naar buiten toe kunnen treden. Plezier en inzet staan voorop en wat mij betreft gaat dat hand in hand", aldus Hjalmar.

Onder toeziend oog van vader en medebestuurder Rijkman van Winkel en Arno Bakkers van de sponsorcommissie (links op de foto) werd de mooie samenwerking door Hjalmar (rechts) van de bekende krabbel voorzien.

Voor meer informatie: https://www.connection-sggz.nl/.

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.beerseboys.nl/

Vind ons leuk!
Voetbalvereniging Beerse Boys
Sportparklaan 2a
5091 EM Middelbeers
T. 013 - 514 13 51

Copyright © beerseboys.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites