Skip to main contentNieuwsBoyke van de Week zondag 10 april 2022: Wess van Pareren

20220408-130544Wess-van-Pareren

De voetbalcompetitie komt in een beslissende fase en de "Boykes van de Week" volgen elkaar in een rap tempo op. Zo hoort het ook, want door die vervelende corona hebben we echt nog wat in te halen. Dat wil niet zeggen dat je zomaar "Boyke van de Week" wordt hoor, vergis je niet, want die titel moet je echt verdienen. En iemand die die titel zeker verdient, is het Boyke dat we nu graag aan jullie voorstellen: Wess van Pareren. In de belangrijke thuiswedstrijd van Beerse Boys 1 a.s. zondag 10 april om 14.30 uur, mag Wess onze Boys het geluk gaan brengen waar ze zo naar op zoek zijn!

Kijk maar eens goed naar de bijgevoegde foto van Wess; op zijn prachtige shirt draagt hij op de linkermouw het gelukssymbool; klavertje 4. Dus aan geluk zal het niet ontbreken in deze wedstrijd. Ook het prachtige Willem 2 shirt valt direct op natuurlijk en laten we hopen dat dat shirt niet een aankondiging van een naderende degradatie betekent!!

Soms zegt een foto meer dan een boek vol woorden. Kijk maar eens naar die prachtige foto van Wess; haartjes mooi in model, een brede glimlach op het gezicht en de beide handen stevig in de zij als teken van een enorme vechtlust en veel zelfvertrouwen. Precies die eigenschappen zullen de spelers van Beerse Boys 1 a.s. zondag in de thuiswedstrijd tegen Braakhuizen gaan helpen aan een overwinning. En met daarbij je haren goed in model kom je tot veel doelpunten, zo heeft Niels van Heerbeek in de laatste jaren bewezen. Liefst 100 keer scoorde hij al voor Beerse Boys 1 en altijd met de haren goed in model!! Kortom, we mogen Wess nu al dankbaar zijn. Dit moet goed komen.

Maar laten we Wess eerst even aan de lezers en lezeressen voorstellen; Wess is 9 jaar oud, zit in groep 5 van basisschool "de Beerze", heeft een broertje Jules (speelt in JO8-3), een zusje Mijs en een lieve papa en mama. Papa is oproeplid en de trainer/leider van Wess en mama zit in de Jeugdcommissie en speelt in VR3.

Wess vindt voetballen leuk omdat je dat gezellig met je vrienden kan doen. Wess is een echte aanvaller en wil dolgraag heel veel trucjes leren. Nou dan boft hij maar met zijn trainers: Jasper van Hoof, op het vrijwilligersfeest terecht gehuldigd als Lid van Verdienste, en Bart Wilting. Op de trainingen vliegen de trucjes je om de oren en veel tegenstanders hebben dat al mogen ervaren tot hun grote ergernis.

Op de trainingen en voor de wedstrijden moet je altijd een warming-up doen, ook al vind je dat misschien minder leuk Wess, maar het is wel heel belangrijk. Tja en daarna kun je heerlijk een partijtje spelen, want dat doet Wess toch het allerliefste.

Hoewel Wess zo'n mooi Willem 2 shirt draagt, is hij toch echt een PSV fan. Steven Bergwijn, groot geworden bij PSV en nu spelend in Engeland, is zijn voorbeeld, omdat die speler heel veel doelpunten maakt!

Verder houdt Wess van free-runnen, you-tube, het jeugdjournaal (goed zo Wess, is ook heel leerzaam!) en Enzo Knol. Het liefst eet hij gourmet en als hij groot wordt, dan wordt hij wetenschapper.Zo heeft Wess ontdekt, dat Beerse Boys 1 op kunstgras altijd veel beter presteert en daarom heeft Wess het geregeld dat Beerse Boys 1 a.s. zondag op kunstgras speelt.

Dus a.s. zondag allemaal naar de Klep komen om Beerse Boys 1 en Wess aan te moedigen. Zijn vriendje Bram komt natuurlijk om samen met hem de warming-up te doen. Twee weken geleden deden die 2 dat ook en toen heeft Wess al gezien dat alle spelers van Beerse Boys 1 even goed zijn. Een prachtig kereltje, die Wess, want hij maakt geen verschil, elk teamgenootje vindt hij aardig, allemaal spelen ze even goed. Zijn trainers Jasper en Bart vindt hij kanjers en hij kan ook niet zonder zijn coaches; papa Mark en Peter Paul van Maasakkers. Als iedereen op de wereld deze instelling zou hebben, zou die oorlog tussen Rusland en Oekraïne vandaag nog voorbij zijn!!!!

Veel plezier a.s. zondag Wess!! En Beerse Boys 1 veel succes en met Wess als "Boyke van de Week" gaat dat zeker goed komen. Wess voorspelt een 3-2 winst voor de Boys en een prachtig feestje na afloop!!