Skip to main content



Nieuws



Beerse Boys en ING slaan handen ineen zodat ieder kind kan voetballen

ING-artikel

Iedereen moet kunnen voetballen, ook als het financieel even tegenzit. Soms is het voor ouders lastig om de contributie en andere benodigdheden van een sportclub te betalen. Vaak zijn er genoeg regelingen om te kunnen voetballen, ook als er even geen geld is. Regelingen die soms onvoldoende bekend zijn bij ouders en verenigingen. Beerse Boys en ING zorgen er samen met de KNVB, SchuldenlabNL, de VoorzieningenWijzer en de Nederlandse Schuldhulproute voor dat meer kinderen kunnen voetballen.

Vanaf dit seizoen beschikt Beerse Boys over een financieel contactpersoon die gezinnen gaat helpen de juiste (lokale) regelingen te vinden zodat meer kinderen kunnen voetballen. Bij Beerse Boys is dat de penningmeester, Arn Scholten. Ouders kunnen contact opnemen met Arn en hij zal de vraag te allen tijde vertrouwelijk behandelen. Deze weg is voor iedereen toegankelijk of je nu al wel of geen lid bent. 

Als je geen lid bent dan kun je via het contactformulier (te vinden op deze website onder het menu-item 'Contact') aangeven dat je contact wilt krijgen met de financieel contactpersoon.