• Nieuws

logo-Beerse-Boys-clublogo

Aankondiging van incasso 1e termijn contributie Beerse Boys

Beste leden van Beerse Boys, 


Het nieuwe voetbalseizoen 2019-2020 is op 1 juli jl. begonnen en dus al enig tijd onderweg. Daarom gaan we ook de eerste termijn van de contributie van je bankrekening incasseren.

Hoe zat het ook alweer?

Elk voetbalseizoen duurt van 1 juli t/m 30 juni. De actuele contributiebedragen staan hieronder, maar vind je samen met extra informatie op https://www.beerseboys.nl/contributie. In de Algemene Leden Vergadering van 23 september 2019 is vastgesteld om de contributie jaarlijks te verhogen met een percentage dat gelijk is aan het prijsindexcijfer; indien het bestuur het noodzakelijk vindt om een afwijkende verhoging voor te stellen, dan zal dat in de Algemene Leden Vergadering ter goedkeuring aan de leden worden voorgelegd.
Niet spelende kaderleden zijn vrij van contributie. Kaderleden die zelf actief voetballen krijgen korting naargelang hun functie(s) voor de club. Deze korting zal pas in de 2e termijn verwerkt worden.

Je contributie betaal je met een automatische incasso in 2 termijnen. De eerste termijn, de helft van de totale contributie, bij aanvang van het seizoen. Beerse Boys moet op dat moment nl. kosten gaan maken zoals inschrijving bij de KNVB en aanschaf kleding en materialen.

De tweede termijn van de contributie wordt in principe geïncasseerd in januari 2020.

Bij deze willen we je laten weten dat Beerse Boys de 1e termijn op 27 november zal incasseren van je bankrekening.

Hopelijk hebben we je hiermee voldoende geïnformeerd. Als je nog vragen hebt mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Als je vragen hebt over het in rekening gebrachte contributiebedrag neem dan contact op met Willem van der Vleuten (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 06-21561202).


Met vriendelijke groet,
Ronald Spijkers
Penningmeester Beerse Boys

Contributiebedragen:
* Senioren - € 172,50
* Junioren (JO14 t/m JO19) - € 108,00
* Pupillen (JO10 t/m JO13) - € 108,00
* F-jeugd (JO8 en JO9) - € 81,00
* Mini's / Trainingsgroep - € 40,50
* Oproepleden - € 86,25
* Rustende leden - € 50,00

Vind ons leuk!
Voetbalvereniging Beerse Boys
Sportparklaan 2a
5091 EM Middelbeers
T. 013 - 514 13 51

Copyright © beerseboys.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites