By Beerse Boys Bestuur on maandag 01 juni 2020
Category: Nieuws

Trainingsaanbod vanaf 2 juni

Protocollen strikt blijven naleven
Het kabinet heeft verschillende coronamaatregelen de afgelopen tijd afgeschaald, waaronder afgelopen week dus ook de versoepeling voor de jeugd van 13 t/m 18 jaar. We willen blijven benadrukken dat het van groot belang is dat iedereen de protocollen en richtlijnen blijft naleven. Vanaf 1 juni hoeft alle jeugd t/m 18 jaar tijdens de trainingen geen 1,5 meter afstand meer te houden van elkaar, maar voor alle overige voetballers geldt dit nog wel. We moeten ons allemaal strak aan de protocollen blijven houden, want we willen geen terugval. Niet voor de gezondheid en niet voor de sport. Voor iedereen blijft gelden: geen wedstrijden, geen toeschouwers, geen gebruik van kleedkamers en douches.

De trainingen worden niet meer gegeven op het kunstgrasveld - want de grasmat daarvan wordt momenteel vervangen - maar op het achterste gedeelte van het trainingsveld en op de aangrenzende trainingshoek achter veld 2. Met een kalklijn is aangegeven welk deel beschikbaar is, nl. het gedeelte voorbij deze lijn. Buiten de georganiseerde trainingen zijn de velden niet beschikbaar!!


Hieronder voor de volledigheid de protocollen


Jeugd jonger dan 13 jaar

Voor deze leeftijdscategorie geldt niet de 1,5-meter-afstand-regel. Er gelden dus geen restricties wat betreft trainingsvormen. Wel geldt het volgende:



Jeugd 13 tot en met 18 jaar

Voor deze leeftijdscategorie geldt de 1,5-meter-afstand-regel niet meer. Hier gelden de volgende afspraken:



Voor 19 jaar en ouder

Leave Comments