Skip to main content



Nieuws



Aanbevolen

In memoriam: Cor Louwers (1949-2024)

logo-Beerse-Boys-clublogo

Afgelopen zondag bereikte ons het droevige nieuws dat onze oud-voorzitter Cor Louwers op 74-jarige leeftijd is overleden.

Het is al weer even geleden dat Cor actief was binnen Beerse Boys; bij de jongere generaties zal zijn naam daarom wellicht niet meteen een lampje doen branden. Cor Louwers voetbalde bij de jeugd en senioren van Beerse Boys; bij de senioren voornamelijk in het tweede elftal. In het seizoen 1966-1967 was hij jeugdleider en in het seizoen 1968-1969 behoorde hij tot de allereerste redactie van clubblad De Punter. Hij zou 7 seizoenen deel uit maken van de redactie en werd in 1974 door deze redactie in de Algemene Ledenvergadering kandidaat gesteld voor benoeming in het bestuur. De leden stemden hem tijdens de ALV in het bestuur en daarin zou Cor maar liefst 11 jaar zitting hebben. Van 1981 tot 1985 was hij voorzitter van Beerse Boys als opvolger van de legendarische bestuurder Frans de Laat.

Buiten deze verdiensten was de familieonderneming Louwers Bouwbedrijf, door Cor overgenomen van vader Cor, jarenlang sponsor van Beerse Boys.

We wensen de naasten van Cor Louwers en de overige familieleden en vrienden veel sterkte toe in deze moeilijke periode. Het afscheid van Cor is op vrijdag 26 april om 14.30 uur in aula de Linde van crematorium De Hoge Boght, Eindhovensebaan 29 in Veldhoven. 

Het bestuur van Beerse Boys in het seizoen 1984-1985 met Cor Louwers, zittend in het midden, als voorzitter.