• Wil van Ham ontvangt KNVB waarderingsspeld in zilver

    Aan het slot van het officiële gedeelte van de nieuwjaarsreceptie op zondag 6 januari kreeg Betty Schelle, ambassadeur van de KNVB district Zuid 1, het woord. Nadat ze iedereen een gelukkig en gezond 2019 had gewenst, legde ze uit waarom ze nog meer met veel genoegen naar De Klep was gekomen. En daarvoor vroeg ze Wil en Marie-Jo van Ham naar voren om even in het middelpunt van de belangstelling te staan.

    Wil van Ham heeft na afloop van vorig seizoen besloten om (tijdelijk?, zoals Betty - en de club - hoopt) zijn werk voor de Jeugdcommissie aan een opvolger over te dragen. Daarmee kwam een eind aan een lange periode van vrijwilligerswerk door Wil voor Beerse Boys. Hij startte al in 1984 met het trainen en begeleiden van de Beerse Boikes. Uit die periode kwam ook de foto die op het grote scherm in de kantine getoond werd; Wil, temidden van zijn medeleiders en pupillen. Daarna werd hij nog leider van een seniorenteam, draaide hij mee in de zaterdagdienst als wedstrijdcoördinator, was nog 4 jaar leider/trainer van een pupillenteam, gaf hij 5 jaar zijn medewerking aan de Activiteitencommissie en maakt hij gedurende 10 jaar deel uit van de Jeugdcommissie.

    Dit alles was voor het bestuur en ook voor de KNVB reden om aan Wil de Zilveren Waarderingsspeld toe te kennen. Zijn echtgenote mocht de speld, onder toeziend en goedkeurend oog van hun voetballende zonen Koen en Daan, op de bloes van Wil spelden en Betty Schelle overhandigde hem het bijbehorende certificaat en haar een mooie bos bloemen. Wil Verhoeven zorgde voor de kers op de taart door het aanbieden van het traditionele bierpakketje.

    Wij feliciteren Wil van harte met deze mooie en dik verdiende onderscheiding!