• Voetbalplaatjesalbum Jumbo (update)

    Op zaterdag 26 januari hebben we, bijna een dag lang, enthousiast voetbalplaatjes geruild en gezocht in de aanwezige plaatjes naar die paar die er nog ontbraken om het album vol te krijgen. Dat is een aantal mensen zeker gelukt, maar ook een flink aantal heeft tot het laatst gezocht maar de gewenste plaatjes niet gevonden. Veel aanwezigen hebben mee geholpen om de dubbelen die iedereen mee had gebracht uit te sorteren om het zoeken te vergemakkelijken. Heel hartelijk dank daarvoor!

    Ondanks alle inspanningen zijn diverse mensen teleurgesteld naar huis gegaan omdat het album niet vol was. Om na te gaan of de ontbrekende plaatjes er misschien toch bij zitten zijn we begonnen om alle plaatjes per persoon uit te sorteren. We hebben al diverse teams uitgezocht en het blijkt dat bij vrijwel elk team een of meer plaatjes helemaal niet meer aanwezig zijn.

    Daarom allereerst een oproep aan iedereen die nog plaatjes thuis heeft liggen die hij of zij niet meer gebruikt: lever deze a.u.b. alsnog zo snel mogelijk in bij de club; misschien zitten daar de plaatjes bij die anderen nog zoeken. Je mag ze afgeven of in de brievenbus doen bij de kantine of bij Peter van Gerven, Schravenstraat 18 in Oostelbeers. Als je ze in de brievenbus doet doe ze dan los in een enveloppe, zodat het in de brievenbus past.

    De organisator van de plaatjesactie, Tomorrow, heeft laten weten de ontbrekende plaatjes aan te zullen leveren. Ze willen uiteraard weten hoeveel dat er moeten zijn. Om dat vast te kunnen stellen willen we iedereen die nog plaatjes moet hebben verzoeken om dat zo snel mogelijk via de mail (pr@beerseboys.nl) aan ons door te geven met natuurlijk de namen en teams er bij vermeld!