• Stoppen met voetballen of ga je door?

    Een vraag die nu weer actueel is: blijf je ook volgend seizoen voetballen of stop je? We hopen natuurlijk dat iedereen er komend seizoen - het seizoen waarin we het 75-jarig bestaan van Beerse Boys gaan vieren - weer gewoon bij is!

    De Technische en Jeugdcommissie zijn druk met de samenstelling van de nieuwe teams voor het seizoen 2019-2020. Nu is daarom een goed moment om te laten weten of je van plan bent om na dit seizoen te stoppen met voetballen bij Beerse Boys. Doe dat zo snel mogelijk nadat je de beslissing hebt genomen, maar zeker vóór 1 juni!.

    Beerse Boys moet voor 1 juni het aantal teams bij de KNVB voor het volgend seizoen opgeven en die teams willen we graag ruim voor die datum vast hebben staan. Kijk voor meer bijzonderheden over het lidmaatschap op deze website bij 'Onze club' - 'Lidmaatschap'.

    Mocht je overschrijving naar een andere vereniging overwegen, let dan op de uiterlijke datum dat overschrijvingsverzoeken bij de KNVB binnen moeten zijn: 15 juni 2019.

    Ook voor nieuwe aanmeldingen geldt dat nu een goed moment is om een aanmeldformulier voor het nieuwe seizoen in te vullen. Je kunt het vinden op deze website bij 'Onze club' - 'Lidmaatschap' - 'Aanmelden'.