• Het jaarlijkse Sportgala van de gemeente Oirschot wordt gehouden op zaterdag 19 januari 2019 in sporthal De Kemmer in Oirschot. Dan zullen de sportkampioenen over 2018 gehuldigd worden. Tot en met 8 december kan iedereen zijn of haar favoriet aanmelden, uiteraard zo goed mogelijk onderbouwd. Uit de aangemelde kampioenen en sporttalenten zal een selectie gemaakt worden en kan in een later stadium op de genomineerden gestemd worden. Daar berichten we dus later nog over.

    Voor het aanmelden van je favoriet ga je naar de website van het Sportgala; klik op de link hieronder. Op die website vind je ook meer informatie.

    Tijdens het Sportgala zal een verbroederingstoernooi bounce-ball gehouden worden. Hierin strijden teams van 4 personen tegen elkaar. Wie interesse heeft om mee te doen mag zich aanmelden bij pr@beerseboys.nl. Ook de traditionele sportquiz staat dan weer op het programma; hiervoor kunnen we een team van 2 personen aanmelden en ook hiervoor kunnen liefhebbers om Beerse Boys te vertegenwoordigen zich aanmelden via pr@beerseboys.nl.

    Van 13.00 tot 17.00 uur is er een mini-multi-athlon voor alle doelgroepen, waarbij iedereen alle sporten kan 'uitproberen' en zo kennis kan maken met het sportaanbod in Oirschot

    Naar de website van het sportgala