• SPONSOR EN ADVERTENTIEMOGELIJKHEDEN 2018-2019

  Beerse Boys is een vereniging die in haar al meer dan 70 jarige bestaan niet alleen op sportief maar zeker ook op sociaal vlak een belangrijke rol speelt in de Beerse gemeenschap. Trots kunnen we vermelden dat de club met ruim 750 leden, bestaande uit jongens en meisjes, mannen en vrouwen een goede afspiegeling vormt van de Beerse bevolking.

  Regeren is vooruitzien. Ook voor Beerse Boys is het van belang om naar de toekomst te kijken en daar plannen voor te maken. Het bestuur heeft daarom het initiatief genomen om een proces te starten waarmee we op professionele wijze onze doelen voor de toekomst bepalen en de route daar naar toe met de missie ‘Beerse Boys bindt Beerzenaren’.

  De bijbehorende visie is dat in 2020 Beerse Boys een gezonde onafhankelijke sportvereniging is die primair voor alle Beerzenaren op zijn of haar niveau sport aan kan bieden. Beerse Boys wil dit doen op een duurzame en sociaal maatschappelijk verantwoorde manier. We hebben de ambitie om iedere Beerzenaar minimaal eens per jaar positief, sportief of sociaal, met Beerse Boys in aanraking te laten komen.

  In ons bestaan hebben diverse hoogtepunten de vereniging op de sportieve landkaart gezet. De selectie van de mannen bestaat uit louter eigen opgeleide Beerse spelers en de vaandelteams van zowel de mannen als de vrouwen komen uit in de tweede klasse. Niet alleen voetbal is belangrijk voor ons, er worden ook veel activiteiten naast het voetbal georganiseerd. Dit om op een gezellige, maar voornamelijk gezonde en sociale manier met elkaar om te gaan.

  Enkele van onze activiteiten zijn: Griezelig verlichte Halloweentocht, rondom het sportpark, voor de jeugdspelers met hun ouders, broertjes, zusjes en vriendjes.  De Beerse Boys wandelvierdaagse door de bosrijke omgeving voor leden en niet leden. De zomeravond competitie voor de lagere schooljeugd om de ‘Boyke de Beer Cup’ ongeacht of ze lid zijn van onze vereniging. Scheidsrechters- en trainerscursussen, thema- en kaartavonden. U ziet, wij zijn een actieve vereniging, die door deze activiteiten een grote maar bovenal een goede naam heeft opgebouwd tot in de verre regio.

  Natuurlijk kunnen wij deze activiteiten niet realiseren zonder financiële steun uit het bedrijfsleven, maar ook voor u is Beerse Boys interessant!

  • 17 jeugdelftallen en de vele aanmoedigingen van ouders zorgen iedere zaterdag voor veel activiteit op ons sportpark.
  • Mede door liefst 4 dameselftallen en 2 meidenteams heeft Beerse Boys een grote diversiteit in haar leden.
  • 12 herenelftallen en ons veteranenelftal zorgen samen met de dames ook op zondag voor grote drukte op ons sportpark met tegenstanders en toeschouwers uit de gehele regio.
  • Wij hebben een drukbezochte internetsite www.beerseboys.nl met wekelijks 4.000 bezoeken en 20.000 pageviews!
  • Onze kantine wordt wekelijks door honderden bezoekers aangedaan. Er zijn voldoende mogelijkheden voor u om deze bezoekers te bereiken.
  Indien u besluit onze vereniging te ondersteunen doen wij veel voor u terug. Natuurlijk kunt u deelnemen aan onze gezellige sponsorbijeenkomsten. Deze dagen lenen zich uitstekend om kennis te maken met andere sponsoren en hun bedrijven waar inmiddels al vruchtbare contacten uit zijn ontstaan. Daarnaast denken wij met u mee als het gaat om reclame-uitingen. Een voorbeeld hiervan is het adverteren van (openstaande) vacatures op de beeldschermen in onze sportkantine.
   
  Wij zijn er ons volledig van bewust dat uw bedrijfsnaam met trots (uit)gedragen dient te worden door onze leden. U kunt ervan overtuigd zijn dat een door u gesponsord team uw logo vol verve zal dragen. Wij willen graag dat onze teams representatief voor uw bedrijf zijn.
   
  We hebben legio mogelijkheden om samen tot een passende overeenkomst te komen. Hebt u vragen over sponsoring of wilt u nader geïnformeerd worden, neem dan gerust contact met ons op. Het e-mailadres is sponsoring@beerseboys.nl.

   

   

  Met sportieve groet,

  Sponsorcommissie v.v. Beerse Boys.

   

  Peter Paul van Maasakkers                           Jack van Beers

  Martin Kroos                                               Ward Pasmans

  Chris Gooskens                                           Koen van de Wiel

  Stijn van Heerbeek                                      Paul de Bresser

  Joost Claassen                                            Gijs van den Heuvel