Sponsormogelijkheden

Sponsor en advertentiemogelijkheden 2015-2016

Beerse Boys is een vereniging die in haar al 70 jarig bestaan niet alleen op sportief maar zeker ook op sociaal vlak een belangrijke rol speelt in de Beerse gemeenschap. Trots kunnen we vermelden dat de club met ruim 800 leden, bestaande uit jongens en meisjes, mannen en vrouwen een goede afspiegeling vormt van de Beerse bevolking.

Regeren is vooruit zien. Ook voor Beerse Boys is het van belang om naar de toekomst te kijken en daar plannen voor te maken. Het bestuur heeft daarom het initiatief genomen om een proces te starten waarmee we op professionele wijze onze doelen voor de toekomst bepalen en de route daar naar toe met de missie 'Beerse Boys bindt Beerzenaren'.
De bijbehorende visie is dat in 2020 Beerse Boys een gezonde onafhankelijke sportvereniging is die primair voor alle Beerzenaren op zijn of haar niveau sport aan kan bieden. Beerse Boys wil dit doen op een duurzame en sociaal maatschappelijk verantwoorde manier. We hebben de ambitie om iedere Beerzenaar minimaal eens per jaar positief, sportief of sociaal, met Beerse Boys in aanraking te laten komen.

In ons bestaan hebben diverse hoogtepunten de vereniging op de sportieve landkaart gezet. Ons vaandelteam, bestaande uit louter eigen opgeleide Beerse spelers, komt momenteel uit in de eerste klasse en is daarmee één van de succesvolste teams uit de regio. Niet alleen voetbal is belangrijk voor ons, er worden ook veel activiteiten naast het voetbal georganiseerd. Dit om op een gezellige, maar voornamelijk gezonde en sociale manier met elkaar om te gaan. Enkele van onze activiteiten zijn:

U ziet, wij zijn een actieve vereniging, die door deze activiteiten een grote maar bovenal een goede naam heeft opgebouwd tot in de verre regio.

Natuurlijk kunnen wij deze activiteiten niet realiseren zonder financiële steun uit het bedrijfsleven. Indien u besluit onze vereniging te ondersteunen doen wij veel voor u terug. Natuurlijk kunt u deelnemen aan onze gezellige sponsorbijeenkomsten. Deze dagen lenen zich uitstekend om kennis te maken met andere sponsoren en hun bedrijven waar inmiddels al vruchtbare contacten uit zijn ontstaan.

Wij zijn er ons volledig van bewust dat uw bedrijfsnaam met trots gedragen dient te worden door onze leden. U kunt ervan overtuigd zijn dat een door u gesponsord team uw logo vol verve zal dragen. Wij willen graag dat onze teams representatief voor uw bedrijf zijn. Om op de hoogte te blijven van de prestaties van "uw" team of club hebben wij een drukbezochte internetsite www.beerseboys.nl. Wekelijks hebben we 4.000 bezoeken en 20.000 pageviews! Al met al ook een interessante een effectieve manier om op te adverteren.

Beerse Boys heeft een aantal sponsorpakketen samengesteld waar u uit kunt kiezen.

Hebt u vragen over sponsoring of wilt u nader geïnformeerd worden? Neem dan gerust contact met ons op, we spreken u graag. U kunt ons ook mailen op sponsoring@beerseboys.nl

Met sportieve groet,

Sponsorcommissie Beerse Boys
Peter Paul van Maasakkers
Martin Kroos
Chris Gooskens
Joris Aerts