• PSV Soccerschool Dagclinic

  Beerse Boys ontving een brief van PSV met de volgende uitnodiging:

   

  Beste Amateur partners,  

  Via deze weg wil ik jullie, mede namens Rolf, er op attent maken dat jullie ook voor de aanstaande Herfstvakantie weer één PSV Soccerschool clinic ter waarde van € 99,- mogen vergeven onder jullie leden. Dit kan door de naam + contactgegevens voor 7 Oktober te mailen naar soccerschool@psv.nl

   

  Uiteraard zijn de clinics ook leuk voor de rest van jullie leden. Leden van Amateur Partners van PSV (Amateur Partner Card moet geactiveerd zijn) krijgen 5% korting.
  Het zou leuk zijn en gewaardeerd worden als jullie dit onder de aandacht zouden willen brengen via de verschillende kanalen van de vereniging.

  In de bijlage vinden jullie korte teksten voor op de website en social media, inclusief een passende afbeelding voor Facebook en eventueel de website. 

  Alvast bedankt!

  Met vriendelijke groet,

  Sascha Fransen
  B2C Marketeer

   

  De loting onder de leden van Beerse Boys heeft inmiddels plaatsgevonden en heeft de volgende winnaar opgeleverd:

 • PSV Soccerschool Dagclinic

  Wil jij in de herfstvakantie - net als Maud Adriaans - een dag trainen als een Champions Leaguester in opleiding? Boek dan nu een PSV Dagclinic! Leden van Amateur Partners van PSV (Amateur Partner Card moet geactiveerd zijn) krijgen 5% korting.  Kijk voor meer informatie en boekingen op PSV.nl/soccerschool.

  Champions League 

  De hele dag staat in het teken van de Champions League. Je kunt tijdens de Dagclinic op De Herdgang op de foto met de door PSV gewonnen Europa Cup I (de voorloper van de Champions League), je voetbalt met de echte Champions Leagueballen, die PSV ook gebruikt en je krijgt na afloop van de dag een bijzonder Champions Leaguecadeau mee naar huis.

   

  Speerpunten
  Daarnaast train je natuurlijk een dag lang op De Herdgang volgens de trainingsmethoden, visie, coaching en begeleiding van de PSV Jeugdopleiding.

  Wanneer en voor wie?

  De dagclinics vinden plaats van 15 t/m 18 oktober en zijn voor voetballers (jongens en meisjes) in de leeftijd van 7 t/m 15 jaar. Iedereen die het leuk vindt een dag te trainen als echte PSV’er is welkom.

   

  Wat krijg je en wat kost het? 
  Deelname aan deze onvergetelijke dag kan vanaf € 99,- en is inclusief:

  - Professionele trainingssessies
  - PSV Soccer School-shirt
  - PSV goodiebag + bidon
  - Sportlunch op de Herdgang
  - Certificaat van deelname
  - PSV Giftcard t.w.v. € 10,-