• Nieuws

DSC_0027

Zilveren KNVB-speld voor Peter van Bijsterveldt en Wim Deenen

Tijdens de nieuwjaarsreceptie op 5 januari hebben oud-secretaris Peter van Bijsterveldt en jeugdleider Wim Deenen de zilveren KNVB waarderingsspeld opgespeld gekregen door hun respectievelijke echtgenotes. KNVB ambassadrice Betty Schelle was wederom naar De Klep gekomen om de toekenning van deze onderscheidingen bekend te maken en de bijbehorende certificaten uit te reiken.

Peter van Bijsterveldt is tijdens de laatste Algemene Leden Vergadering afgetreden als secretaris van de vereniging, een post die hij gedurende 14 jaar met verve heeft ingevuld, en bij die gelegenheid werd hij al benoemd als Lid van Verdienste. Daarnaast was hij redactielid van clubblad De Punter, jeugdleider en lid van onder meer de scheidsrechterscommissie. In die hoedanigheid, zo memoreerde Betty Schelle, zijn vooral zijn verdiensten voor de ARAG-certificering zeer te prijzen. Samen met Paul Rooijakkers schreef Peter het alom gewaardeerde en veelvuldig overgenomen Arbitrageplan voor Beerse Boys. Peter maakt nog steeds deel uit van de Financiële Commissie. Op de eerste foto onder dit artikel staat Peter geheel links.

Wim Deenen is al meer dan 25 jaar actief in de begeleiding en training van de jeugd. Vanaf seizoen 1988-1989 is hij - met een onderbreking van enkele seizoenen - leider, trainer en/of coördinator bij de jeugd van Beerse Boys. Tot en met seizoen 2011-2012 bij onze kleinste leden, de Beerse Boikes, maar daarna ook bij andere jeugdteams bij de E, de meisjes en JO19. Daarnaast springt Wim daar bij waar dat gewenst is, zoals in de werkgroep 75-jarig jubileum en het maken van het ontwerp voor een overkapping voor de supporters. Wim is momenteel leider/trainer van MO19-1. Op de tweede foto onder dit artikel staat Wim in het midden.

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.beerseboys.nl/

Vind ons leuk!
Voetbalvereniging Beerse Boys
Sportparklaan 2a
5091 EM Middelbeers
T. 013 - 514 13 51

Copyright © beerseboys.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites