• Nieuws

Aanbevolen 
Start-vervanging-grasmat

Werkzaamheden aan en rond het kunstgrasveld starten

Zoals bekend zal zijn, wordt de grasmat van het kunstgrasveld vernieuwd. Tevens worden rondom het veld diverse werkzaamheden uitgevoerd vanwege de hogere eisen die tegenwoordig aan een kunstgrasveld gesteld worden.

Met de werkzaamheden rondom het veld wordt gestart op maandag 25 mei. Dan is het kunstgrasveld nog wel beschikbaar voor trainingen, maar kan er enige overlast ondervonden worden van de werkzaamheden rondom het veld (greppels, verwijderde tegels e.d.). Wij vragen namens de aannemer begrip hiervoor.

Op dinsdag 2 juni wordt een begin gemaakt met de werkzaamheden óp het veld. Dat betekent dat het kunstgrasveld vanaf die dag niet meer beschikbaar is. De trainingen onder begeleiding worden dan gehouden op een deel van het trainingsveld achter het hoofdveld. De overige velden zijn helaas niet beschikbaar, ook niet overdag! We doen aan iedereen dan ook het dringende verzoek om met ingang van juni niet meer op het sportpark te komen buiten de trainingen die in de avonduren verzorgd worden door onze trainers. Alvast bedankt voor ieders medewerking!

Bestuur Beerse Boys

Vind ons leuk!
Voetbalvereniging Beerse Boys
Sportparklaan 2a
5091 EM Middelbeers
T. 013 - 514 13 51

Copyright © beerseboys.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites