Wedstrijdverslag SCG'18 JO19-1 - Beerse Boys JO19-1

20220918-210603wedstrijdverslag

Als ongeslagen team gingen wij vandaag op bezoek bij diegene met de meeste tegen doelpunten.

Vooraf zul je zeggen dat wij een positief resultaat zouden kunnen behalen? Vanaf de eerste minuut bleek SCG allerminst een makkelijke tegenstander. Met veel fysiek, gecombineerd met een paar zeer handige voetballers, hadden wij vandaag de beste tegenstander tot nu toe. Wanneer je daarbij optelt dat wij door de ondergrens gingen, voorspelt dit niet veel goeds. Na een kleine 10 minuten kwamen we door een penalty op een 1-0 achterstand. Enkele minuten later ontsnapt Siem aan een rode kaart en moesten wij inherent aan een gele kaart 10 minuten met een man minder spelen. Hetzelfde lot had Job kunnen overkomen in de 30ste minuut, maar de leidsman was mild.

Een spaarzame aanval waar Joran met een halve omhaal tot een mogelijkheid kwam, was eerlijk gezegd het enige noemenswaardige wapenfeit. In de rust volgde er een zeer duidelijke woord. O ja, de uitslag was 3-2; het tweede doelpunt was een eigen goal van SCG'18.