Skip to main contentNieuwsWedstrijdsecretaris jeugd Erwin van den Hout overleden

IMG-20211125-WA0005

Hoewel bekend was dat Erwin ernstig ziek was, kwam het bericht van zijn overlijden op 24 november toch nog als een donderslag binnen bij Beerse Boys. Op 14 november had hij immers nog een rondvlucht mogen maken boven Middelbeers en Spoordonk, zijn geboortedorp. Erwin mocht maar 49 jaar oud worden.

Zijn huwelijk met Debbie bracht hem naar Middelbeers en in 2012 werd Erwin actief bij Beerse Boys. Hij ging zelf voetballen in een van de lagere elftallen – dit seizoen maakte hij deel uit van het veteranenelftal – en stelde zich beschikbaar als leider van F5, het team van zijn zoontje Sam. Daarna ging hij ook het team van Luuk begeleiden en bleef hij 9 seizoenen lang zijn krachten geven aan het team van een van zijn zoons.

Maar ook kwam hij in 2012 in de Jeugdcommissie. Hij werd wedstrijdsecretaris voor alle jeugdteams en zorgde voor het verzetten van wedstrijden, het beantwoorden van verzoeken van tegenstanders en het regelen van vriendschappelijke wedstrijden. Zijn laatste bijdragen daaraan zijn amper een week oud. Het moge duidelijk zijn dat Beerse Boys in Erwin een fantastische vrijwilliger had met wie het prettig samenwerken was.

Voor iedereen die daar gebruik van wil maken houden we een bijeenkomst ter nagedachtenis aan Erwin op zaterdag 27 november om 17.00 uur in ons clubgebouw. Bij het afscheid van Erwin kan men doneren voor Deltaplan Alvleesklierkanker; tijdens deze bijeenkomst bestaat eveneens de mogelijkheid om hiervoor een gift te doen. Een donatie kan ook gedaan worden via www.deltaplanalvleesklierkanker.nl/help-mee/donatie. Bij de bijeenkomst leggen wij ook een condoleanceregister neer waarin iedereen een herinnering aan Erwin kan opschrijven. U kunt uw condoleance en/of herinnering aan Erwin ook in het digitale condoleanceregister optekenen:  https://www.condoleance.nl/18581/erwin-van-den-hout.html

Het afscheid van Erwin zal in besloten kring plaatsvinden op dinsdag 30 november om 11.00 uur. Er is gelegenheid om het afscheid via livestream te volgen op https://media.plechtigheidonline.nl/login/code/R4FE-KZ3R

Wij wensen zijn vrouw Debbie, zijn zoons Sam en Luuk die ook bij Beerse Boys voetballen, zijn dochter Anouk en verder alle familieleden en vrienden van Erwin heel veel sterkte bij het dragen van dit grote verlies.