• Nieuws

Ranou-Hems

Vrijwilligers in de schijnwerper!

In de maand dat er een ware lintjesregen over Nederland neerdaalt, doen wij daar via deze rubriek op kleinere schaal aan mee. Op een zonnige zondagmorgen dus naar de Klep om daar op zoek te gaan naar Ranou Hems. Het was niet lang zoeken, want tussen al die sportende dames en heren trof ik al heel snel het stralende gezicht aan van Ranou, die daar met 3 teamgenootjes van Dames 4 zich het zweet op het voorhoofd aan het werken was. Prachtig om haar enthousiaste reactie te mogen zien, na mijn mededeling dat ze was 'uitgekozen' om deze maand de vrijwilliger in de schijnwerper te mogen zijn.

Waarschijnlijk kent iedereen deze goedlachse dame, maar voor de zekerheid zullen we haar kort voorstellen: Ranou is 27 jaar jong en woont in Middelbeers. In haar dagelijks leven is ze een kanjer van een docente (dit heb ik uit zeer betrouwbare bron vernomen!) op het Heerbeeck College in Best. Ze brengt haar leerlingen de liefde bij voor onze moedertaal en de mooie Franse taal. Ze voetbalt al jaren bij Beerse Boys en al lange tijd is ze vrijwilliger bij onze mooie vereniging.

Ranou zal kort even zelf vertellen, wat ze voor de Beerse Boys en met name dan voor de bloeiende damestak van onze vereniging betekent:

"Mijn vrijwilligerswerk bij Beerse Boys begon ongeveer 9 jaar geleden. Toen heb ik samen met Ad den Otter en Neeltje Mulders een 'technische commissie meisjes en dames' opgezet met als doel om het meiden- en damesvoetbal net zo'n belangrijke plaats te geven bij Beerse Boys als het herenvoetbal. De afgelopen jaren hebben we daar veel stappen in gezet en inmiddels is het meiden- en damesvoetbal erg populair, niet alleen bij onze Beerse dorpsgenoten. Om hier nog meer vorm aan te geven, ben ik vorig jaar ook nog lid geworden van de Jeugdcommissie, met name om het meidenvoetbal nóg beter op de kaart te zetten en te zorgen dat er aandacht blijft voor meidenvoetbal binnen de jeugd van Beerse Boys. "

Over de jeugdcommissie wil ze ook nog graag kwijt, dat "deze jeugdcommissie bestaat uit een gezellige club mensen die zich allemaal met veel plezier inzetten voor de jeugd van Beerse Boys."

Ook maakt Ranou handig gebruik van haar 'spreektijd' om de jaarlijks terugkerende Meidenavond onder de aandacht te brengen. Deze avond vol voetbalclinics zal worden gehouden op vrijdag 7 mei. Uiteraard staat het plezier op deze avond voorop. Uiteindelijk hoopt ze er ook een groot aantal toekomstige Beerse Boys voetbalsters aan over te houden!

Net als zoveel andere leden van Beerse Boys kijkt ook Ranou weer uit naar een 'normaal' voetbalseizoen, waarbij ze samen met anderen weer van alles kunnen organiseren voor de jeugdleden!

Om dit alles te ondersteunen heeft ze op verzoek een prachtige foto van haarzelf doorgestuurd. Deze foto van Ranou straalt alles uit waar we in deze coronatijd zo naar verlangen: vrijheid, blijheid, heerlijk zonnetje, vakantiegevoel en een terrasje pikken met daarbij een heerlijk Frans wijntje of een koel (Duits!) biertje.

Tot slot bedanken we Ranou voor haar enorme inzet voor Beerse Boys en binnenkort zullen we haar nog met een dik verdiend presentje verrassen!

Vind ons leuk!
Voetbalvereniging Beerse Boys
Sportparklaan 2a
5091 EM Middelbeers
T. 013 - 514 13 51

Copyright © beerseboys.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites