NieuwsVoetbalspullen voor Gambia en Senegal

129503079_451802309551585_7747750227091676605_n

Wellicht heb je al eens een paar voetbalschoenen beschikbaar gesteld aan Martin en Loes Kroos voor Gambia. Hoe zit dat eigenlijk?

Martin en Loes hebben eens gereageerd op een oproep voor voetbalkleding op Facebook van Mieke Visser, een Nederlandse dame die al verschillende jaren een Guesthouse heeft in Senegal samen met haar Senegalese man Adgaly. En zij doen heel veel voor de gemeenschap Abéné waar ze wonen. Dit is aan de grens van Senegal met Gambia. Adgaly traint daar heel veel voetbalteams en is erg begaan met de gemeenschap. Eerder bezorgden Martin en Loes al kleding vanuit Beers in Gambia; nu was ook Senegal aan de beurt.

Martin en Loes hadden afgelopen maart plannen om Mieke en Adgaly te bezoeken vanuit Gambia, maar door de corona kon dit niet doorgaan. Ze waren dan ook superblij dat ze overtollige spullen van Beerse Boys naar Gambia konden sturen en hen nu zo konden helpen. Veel teams hebben ze nu aangekleed. De shirts die over waren zijn in de arme gemeenschap uitgedeeld, tassen werden eerlijk verdeeld en de ballen waren een extra kadootje waar ze erg bij mee waren.

Reactie van Mieke en Adgaly: "Woorden schieten ons te kort, maar we zijn heel dankbaar hiervoor en de jongens ook. Willen jullie namens ons Beerse Boys nogmaals hartelijk bedanken?"

Onderstaande foto's bewijzen dat de spullen daar een goede bestemming hebben gekregen. Ook onze jubileumbal is in Gambia en Senegal te bewonderen! Een fijne gedachte zo rond de jaarwisseling dat we de voetbaljeugd in West Afrika op deze manier kunnen helpen.

Vind ons leuk!
Voetbalvereniging Beerse Boys
Sportparklaan 2a
5091 EM Middelbeers
T. 013 - 514 13 51

Copyright © beerseboys.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites