Skip to main content



Nieuws



Verzoek om wijziging in lidmaatschap door te geven voor 1 mei

logo-Beerse-Boys-clublogo

Als de competitie op z'n einde loopt zijn de Jeugd- en Technische Commissie al bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. Zeker dit jaar, nu de competitie zelfs al vervroegd beëindigd is, kan er al vroegtijdig naar de samenstelling van de nieuwe teams voor het seizoen 2020-2021 gekeken worden. Belangrijk is daarbij om te weten of spelende leden van plan zijn om te stoppen met voetballen en andersom of leden, die afgelopen jaar om wat voor reden dan ook niet actief gevoetbald hebben, in het nieuwe seizoen weer bij een team ingedeeld willen worden. Daarom ons verzoek om vóór 1 mei aan de ledenadministratie door te geven:

-dat je wilt stoppen met actief voetballen met ingang van het nieuwe seizoen 2020-2021;

-dat je (weer) wilt beginnen met voetballen met ingang van het nieuwe seizoen 2020-2021.

Vul hiervoor het 'Afmeldformulier' in op de website van Beerse Boys. Dat vind je onder 'Onze club' – 'Lidmaatschap' – 'Afmelden als lid of wijziging in lidmaatschap doorgeven'. Als je je af wilt melden als lid dan graag de reden vermelden; deze is van belang voor het ledenbeleid van de club. Stop je met voetballen, maar wil je wel (rustend of oproep) lid blijven of een vrijwilligerstaak gaan uitvoeren, vul dat dan bij 'Reden van afmelding' in.

Het huidige seizoen loopt tot en met 31 juli 2020; deze datum kun je invullen bij 'Beëindiging lidmaatschap'. Leden die stoppen met voetballen maar wel lid willen blijven worden uiteraard niet van de ledenlijst afgevoerd.