Skip to main contentNieuwsVertrouwenspersoon Peggy Starrowsky

logo-Beerse-Boys-clublogo

Het bestuur heeft voorafgaand aan de bestuursvergadering van 12 april met genoegen online kennis gemaakt met Peggy Starrowsky. Peggy is namelijk bereid om op te treden als vertrouwenspersoon voor de (jeugd)leden van Beerse Boys. Zoals ongetwijfeld bekend zal zijn is Herm Kisjes al 4 jaar in deze functie actief. Het bestuur is zeer content dat er nu ook een vrouwelijke vertrouwenspersoon is; het maakt de stap voor met name onze dames en meisjes om contact met een vertrouwenspersoon op te nemen hopelijk kleiner. Hoewel we natuurlijk hopen dat zo'n stap nooit nodig is, willen we ook aanmoedigen om hem wel te zetten als dat nodig is.

Hieronder stelt Peggy zich aan jullie voor. Alle beschikbare informatie is verder te vinden bij "Onze club" - "Gedragsregels en vertrouwenspersoon" op deze site.

Even voorstellen:

Mijn naam is Peggy Starrowsky en ik woon in Eindhoven.

Ik werk als jeugdhulpverlener in het sociale wijkteam "Wijzer" van de gemeente Oirschot. Via mijn collega, jongerenwerker Debby Roubos, kwam de vraag in het team ter sprake over de wens van de Beerse Boys voor een vrouwelijk vertrouwenspersoon.

Ik heb op deze vraag positief gereageerd! Natuurlijk hoop je vanuit de vereniging dat de inzet van een vertrouwenspersoon niet noodzakelijk is, maar iedereen wil graag een bijdrage leveren aan sociale veiligheid door het tegengaan van ongewenst gedrag. Ook ik wil hier mijn bijdrage leveren.

Hoe?

Door naar je te luisteren en naast je te staan en met je mee te denken over de te zetten stappen/oplossing die passend is.

De gesprekken zijn vertrouwelijk en zullen plaatsvinden op een locatie naar keuze.

Je kunt me per mail of telefonisch benaderen.

T. 06-40812739

E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.