Skip to main contentNieuwsVerkiezing Lid van Verdienste

logo-Beerse-Boys-clublogo

Als de coronamaatregelen dat op een acceptabele manier mogelijk maken, zullen we op zondag 9 januari 2022 weer onze Nieuwjaarsreceptie houden. Noteer de datum dus alvast in je agenda; later zal hierover meer nieuws volgen.

Verkiezing Lid van Verdienste

Vorig jaar hebben onze leden niet de mogelijkheid gehad om een Lid van Verdienste te kiezen; toen was het door corona zeker dat de nieuwjaarsreceptie niet door zou kunnen gaan. We gaan de verkiezing nu weer organiseren, waarbij het dus de vraag blijft of het nieuwe Lid van Verdienste op 9 januari bekend gemaakt en gehuldigd kan worden. Mocht dat er niet in zitten, dan gaan we dat - samen met andere huldigingen - op een later tijdstip doen.

Het is voor leden van Beerse Boys tot 1 januari 2022 mogelijk om een kandidaat aan te melden voor de verkiezing van het Lid van Verdienste. Motiveer je aanmelding en stuur deze naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of doe een briefje in de zwarte brievenbus bij de ingang van de kantine op het sportpark.

Op de website kun je bij Onze club - Historie (naar beneden scrollen) zien wie allemaal al de titel Lid van Verdienste hebben gekregen.