Skip to main contentNieuwsVacature Technisch Coördinator

20221106-195346Jumbo-verzamelalbum-22-9-2018-3

Is voetbal jouw leven, help je graag anderen zich te verbeteren en wil je een rol spelen binnen Beerse Boys? Dan zijn we op zoek naar jou!

We begrijpen echter dat je al een druk leven hebt. Daarom willen we zo duidelijk mogelijk omschrijven wat het betekent om Technisch Coördinator (TC) voor de jeugd te zijn.

Als eerste geloven we in het verdelen van taken, vele handen maken het werk immers licht. Daarom werken we met categorieën. We zoeken een TC voor de categorie JO13 t/m JO15 en een TC voor de categorie JO17 t/m JO19. Twee personen dus die ieder verantwoordelijk zijn voor enkele specifieke jeugdteams.

Wat doe je dan als TC? In de kern: je ondersteunt de trainers. Je zorgt ervoor dat de trainers van 'jouw' teams optimaal presteren. Je helpt hen om betere trainingen te geven en zo spelers beter te maken. Daarvoor vragen we je om regelmatig bij trainingen van de jeugdteams te zijn. En regelmatig op zaterdag bij een wedstrijd om daar een trainer te coachen. Je enthousiasmeert, stimuleert en motiveert. Jij bent het eerste aanspreekpunt.

Je bent niet alleen. Je werkt nauw samen met de Organisatorisch Coördinator. Bijvoorbeeld bij het samenstellen van de nieuwe teams en het vieren van kampioenschappen!

Inderdaad, het is geen makkelijke taak. Daarom zijn we ook op zoek naar jou! En we garanderen dat je er enorm veel voldoening en waardering voor terug krijgt. En heb je behoefte aan een cursus of opleiding? Regelen we!

Interesse? Neem even contact met ons op! Dan nemen we graag het hele functieprofiel met je door.

Neem voor meer informatie contact op met Bart Wilting of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..