Skip to main content

Nieuws

Uno Animo maatje te groot voor Beerse Boys: 1-4

DSC_0018

Hoewel de beste kansen in het eerste halfuur voor Uno Animo waren kon Beerse Boys aardig mee komen, maar zonder echt gevaarlijk te worden. Enkele persoonlijke fouten lagen aan de kansen van de bezoekers ten grondslag; een goede save van doelman Giovanni de Vrij voorkwam op het half uur een tegentreffer. Maar op slag van rust ging het alsnog twee keer fout: een intikker uit een hoekschop en een geplaatste bal in de verre hoek na een schot op de paal. Ook na de thee was Beerse Boys niet meteen bij de les en binnen 9 minuten was de stand 0-4. De eer werd in de 65e minuut gered door de diep gestuurde Jannes Mulders met een geplaatst laag schot; Joost Schapendonk had pech met zijn kopbal op de lat in de 89e minuut. Het beker avontuur eindigt voor Beerse Boys dus ook in dit seizoen na de poulefase.