UNA JO19-2 - Beerse Boys JO19-1

20220918-210603wedstrijdverslag

Wij moesten op bezoek in Veldhoven bij UNA waar we in de winterstop ook al een oefenwedstrijd speelden.Toen wonnen we met 1-4 maar wel de laatste 20 minuten tegen 10 man na een rode kaart.

Vandaag stond onze 6de voorjaarscompetitie wedstrijd daar gepland na 5 overwinningen.
Toch weer veel ouders en enkele andere geïnteresseerden trotseerden de erbarmelijke weersomstandigheden om ons te steunen. Deze zagen een dramatische eerste helft waar het bij rust dankzij Swen MAAR..... 2-0 stond. (Meer woorden over de eerste helft wil ik niet vuil maken)
Nadat er in de rust flink tegen elkaar gemopperd was, veranderde het spelbeeld in de tweede helft. Het is Joeri die niet alleen de 2-1 maakt in de 65ste minuut, maar ook de gelijkmaker in de 80ste minuut. In de tussentijd is het wederom Swen die voortreffelijk stond te keepen. In de allerlaatste secondes van de wedstrijd kregen wij nog een corner en ging zelfs onze aanvoerder Job mee naar voren.
Laat Job nu de winnende maken en wij met een gestolen overwinning van 2-3 nog steeds ongeslagen zijn.